ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Παρουσιάστηκε το νέο Galaxy Note 7.Ξεκλειδώνει με τα μάτια

Η Samsung παρουσίασε την τελευταία έκδοση της οικογένειας των «phablet» (δηλαδή συσκευής με μέγεθος οθόνης μεταξύ
smartphone και tablet), το Galaxy Note 7.
Διαθέτοντας έναν εντελώς νέο σχεδιασμό και μια σειρά από νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, η συσκευή είναι 0,3 χιλιοστά παχύτερη από τον προκάτοχό της, το Note 5, αλλά από την άλλη είναι πιο εξελιγμένη.
Αυτό σημαίνει ότι το Galaxy Note 7 είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, ενώ μπορεί να βυθίζεται πλήρως στο νερό, παραμένοντας σε λειτουργία. Μεταξύ άλλων διαθέτει εξελιγμένο λογισμικό προστασίας, νέα επεκτάσιμη λύση αποθήκευσης, αλλά και «ξεκλείδωμα με τα μάτια». Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο αξιόλογα νέα χαρακτηριστικά του Note 7, καθώς σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε τη συσκευή από την οθόνη κλειδώματος σχεδόν αμέσως απλά κοιτάζοντας την κάμερα.
Ο σχεδιασμός είχε επίσης διαφορά σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές Note. Η οθόνη 5,7 ιντσών εκτείνεται και στις δύο άκρες του τηλεφώνου, ενώ έχουν γίνει βελτιώσεις στην εργονομία και είναι συμμετρικό και στις δύο πλευρές. Σημαντικές και καλύτερες είναι οι αλλαγές και στην οθόνη για την οποία η Samsung ανέφερε: «Φέρνει πλούσια ζωντανά χρώματα τόσο για την αναπαραγωγή βίντεο αλλά και στα παιχνίδια. Είναι η πιο τολμηρή και η πιο καθηλωτική από τις άλλες οθόνες».
Επιπλέον, η εταιρεία έχει κάνει ορισμένες αλλαγές στο λειτουργικό του Note 7, το Android στην έκδοση 6.0.1 Marshmallow, συμπεριλαμβανόμενης της δυνατότητας απευθείας μετατροπής βίντεο σε gif. Η νέα συσκευή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη από το Σεπτέμβριο.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.