ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Έτσι λειτουργεί το iris scanner στο Samsung Galaxy Note 7.

Μετά από την… περιποίηση του iFixit, μπορούμε να μάθουμε πώς ακριβώς δουλεύει το iris scanner
με το οποίο είναι εξοπλισμένο το Samsung Galaxy Note 7.
To iFixit, ακολουθώντας πιστά την πολιτική των teardown των συσκευών που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα, βάζει κάτω από τα εργαλεία του το Samsung Galaxy Note 7, προκειμένου να δει τι… κρύβει κάτω από το μεταλλικό του πλαίσιο. Στο εσωτερικό του Galaxy Note 7 ανακαλύπτει κανείς έναν πομπό υπέρυθρων ακτίνων, μαζί με μία δεύτερη κάμερα που κοιτά στο μπροστινό μέρος της συσκευής.
Ο πομπός υπερύθρων εκπέμπει το φως και η κάμερα το λαμβάνει, έτσι ώστε να είναι εφικτή η αναγνώριση της ίριδας του ματιού. Το όλο σύστημα μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμα και όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι χαμηλές.
Αναφορικά με τα άλλα στοιχεία του εξοπλισμού του Galaxy Note 7, το iFixit σημειώνει ότι το stylus είναι σημαντικά πιο ευαίσθητο από τις αντίστοιχες προτάσεις του ανταγωνισμού, λόγω του πλήθους των αισθητήρων με τους οποίους είναι εφοδιασμένο.
Στο κομμάτι του πόσο εύκολα μπορεί να επισκευαστεί το Galaxy Note 7, το iFixit δίνει χαμηλό σκορ, κυρίως εξαιτίας της οθόνης του που είναι κυρτή και από τις δύο πλευρές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη δυσκολία στην επισκευή ή αντικατάστασή της.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.