ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Διαχείριση αρχείων μέσω FTP με το Cyberduck

Το Cyberduck, είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε αρχεία σε
κάποια FTP τοποθεσία. Διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά και δυνατότητες μεταξύ των οποίων και η σύνδεση με διάφορες υπηρεσίες cloud storage.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι απλό και ξεκάθαρο. Στο επάνω μέρος του υπάρχει μια εργαλειοθήκη την οποία μπορείτε να προσαρμόσετε εμφανίζοντας ή αποκρύπτοντας κουμπιά τα κουμπιά της ή ακόμα και την ίδια.
Πολύ χρήσιμο και λειτουργικό είναι το σύστημα σελιδοδεικτών (bookmarks). Για κάθε έναν από αυτούς μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να συνδέεστε εύκολα και γρήγορα σε κάθε τοποθεσία.
Η περιήγηση στα αρχεία της κάθε τοποθεσίας δεν έχει καμία διαφορά από αυτήν στον υπολογιστή σας μέσω του Windows Explorer. Κάνοντας δεξί κλικ στο παράθυρο περιήγησης, εμφανίζεται βοηθητικό μενού με όλες τις απαραίτητες εντολές.
Το ανέβασμα και το κατέβασμα είναι μια πολύ απλή διαδικασία κατά την οποία υποστηρίζεται και η λειτουργία drag n drop μεταξύ παραθύρων.
Εξαιρετικά χρήσιμη είναι και η λειτουργία συγχρονισμού μεταξύ δύο φακέλων οι οποίοι βρίσκονται, ο ένας στον υπολογιστή σας και ο άλλος σε κάποια απομακρυσμένη τοποθεσία.
Κατά την εγκατάστασή του, μπορεί να εισάγει τα bookmarks που έχετε σε άλλα προγράμματα που πιθανόν να χρησιμοποιείτε όπως τα Filezilla, WinSCP, FireFTP.
Πατήστε εδώ αν το θέλετε
Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.