ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Στην αναβάθμιση των Windows 10 τo Game Mode

To Game Mode των Windows 10 θα είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στο λειτουργικό
σύστημα της Microsoft.
Σύμφωνα με το Windows Central, τα Windows 10 θα έχουν ενσωματωμένο το Game Mode το οποίο θα βοηθά την καλύτερη απόδοση του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών για τους σκοπούς του gaming. Η κίνηση στα παιχνίδια θα είναι πιο ομαλή, ενώ οι εργασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο θα περιορίζονται όταν απαιτείται μεγαλύτερη ισχύς του υπολογιστή από ένα παιχνίδι. Ο κάτοχος ενός Windows 10 υπολογιστή αρκεί να πατήσει το Windows key και το G και έτσι θα ενεργοποιεί το Game Mode, όποτε το επιθυμεί.
Από τη νέα λειτουργία των Windows 10 θα επωφεληθούν τόσο τα παιχνίδια Win32 που βρίσκει κανείς στο Steam, αλλά και τα Universal Windows Platform games, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχουν ενεργοποιημένο το Game Mode εξαρχής. Η Microsoft θα επιτρέπει την απενεργοποίηση του Game Mode από τον χρήστη, ενώ θα μπορούν να τρέχουν διάφορες εφαρμογές του παρασκηνίου, όταν αυτό είναι ενεργοποιημένο, όπως για παράδειγμα η Cortana.
Σύμφωνα με το Windows Central, οι developers δεν θα χρειάζεται να κάνουν κάτι για να το ενσωματώσουν στις δημιουργίες τους, ενώ δεν αποκλείεται να τους δοθεί η δυνατότητα να κάνουν κάποιες ρυθμίσεις σε αυτό για τα games που σχεδιάζουν. Σύντομα το Game Mode θα γίνει διαθέσιμο στους κατόχους Windows 10 υπολογιστών, μέσα από τα κατάλληλα updates.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.