ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ασφαλής επικοινωνία για βιντεομηνύματα με την εφαρμογή Wire

Τα προσωπικά και επαγγελματικά δεδομένα μας σχεδόν όλα βρίσκονται στο επίκεντρο
εκμετάλλευσης από εταιρίες λιανεμπορίου και όχι μόνο.Τελευταία μάλιστα έχει γίνει και μια άτυπη συμφωνία μεγάλων επιχειρήσεων για ανταλλαγή στοιχείων χρηστών ώστε να είναι κοινά προσβάσιμες.Οι πληροφορίες δηλ.που μοιραζόμαστε στα κοινωνικά δίκτυα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων τρόπον τινά εκμεταλλεύονται και σχεδιάζονται προφίλ.
Αυτά τα προφίλ χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για να μας πουλήσουν προϊόντα και υπηρεσίες μέσω στοχοθετημένης διαφήμισης και προτάσεων. Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι τεράστια, λεπτομερή και συχνά πολύ προσωπικά. Χρησιμοποιούνται μεγάλοι πόροι για την τελειοποίηση των προφίλ, πολλές φορές χωρίς διαφάνεια, πολιτική ή επίβλεψη.
Μπορούμε να μειώσουμε τον τόνο της φωνής μας ή να κλείσουμε την πόρτα για να μοιραστούμε τις μας ιδιωτικές σκέψεις. Στον διαδικτυακό κόσμο, θα πρέπει επίσης να είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε άμεσα χωρίς να τα μοιράζουμε παρά την θέλησή μας . Το wire είναι μία νέα εφαρμογή όπου τα μηνύματα κειμένου και οι εικόνες χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση Proteus για από άκρο σε άκρο. Οι φωνητικές κλήσεις και τα βίντεο χρησιμοποιούν το πασίγνωστο πρότυπο WebRTC. Πιο συγκεκριμένα, το DTLS χρησιμοποιείται για βασικές διαπραγματεύσεις και έλεγχο ταυτότητας και το SRTP χρησιμοποιείται για την κρυπτογραφημένη μεταφορά μέσων.Τι σημαίνει αυτό;
Απλά οι φωνητικές κλήσεις και τα βιντεομηνύματα είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο με απόλυτη εμπιστευτικότητα χωρίς να μειώνεται η ποιότητα κλήσεων HD.
Αν πιστεύετε ότι σας χρειάζεται η εφαρμογή WIRE θα πρέπει να κάνετε κλικ εδώ





Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.