ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Εγκατάσταση Wordpress

To WordPress είναι μια πλατφόρμα κατασκευής site στο ίντερνετ .Σήμερα, σχεδόν μια δεκαετία μετά, το WordPress
έχει γίνει η πιο δημοφιλή και η καλύτερη πλατφόρμα για να σχεδιάσετε το site σας ή το blog σας. To WordPress δεν είναι πια μια ερασιτεχνική blogging platform.
Είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα ( open source ) και είναι πανίσχυρο στην δημιουργία, διαχείριση και διαμοιρασμό περιεχομένου στο ίντερνετ και τα social media. Επίσης, όσα site σχεδιάζω με wordpress, όλα βγαίνουν στην πρώτη σελίδα της Google.
Σήμερα, το WordPress έχει δώσει πνοή σε χιλιάδες blogs που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και έχουν πολύ traffic. Το WordPress είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο και έχει πάρα πολλά καλογραμμένα πρόσθετα. Τα WordPress plugins ή πρόσθετα που είναι δωρεάν είναι περισσότερα από 50000 και παραπάνω από  3000 θέματα διατίθενται και αυτά δωρεάν.
Ο αριθμός τους συνέχεια αυξάνει, και αυτό σημαίνει ότι αν ξεκινήσετε σήμερα το site σας θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε χιλιάδες θέματα και πρόσθετα, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε κάτι.
Το WordPress.org είναι το πρώτο site που μπορεί να βρει κάποιος δωρεάν WordPress themes. Το επίσημο αποθετήριο θεμάτων της  WordPress ( WordPress Repository ) προσφέρει χιλιάδες  WordPress themes & plugins χωρίς κάποιο κόστος.
Ο Matt Mullenweg, ο ιδρυτής του WordPress ανέφερε ότι περίπου 20,000 άνθρωποι παγκοσμίως βγάζουν το ψωμί τους αποκλειστικά από τη χρήση του WordPress. Τα στατιστικά προέρχονται από τα προφίλ των χρηστών του WordPress.org forum. Αυτό το στατιστικό αναφέρθηκε το 2011, άρα είμαι σίγουρος ότι θα είναι ο αριθμός αυτός τουλάχιστον διπλάσιος σήμερα.


GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.