ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Σωστή η σκέψη του Πλατινί να μην συνεχίσει η ηλεκτρονική βοήθεια στους διαιτητές.

Σωστή η σκέψη του Πλατινί να μην συνεχίσει η ηλεκτρονική βοήθεια στους διαιτητές.Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο λαικό άθλημα.Η΄συνεχής παρέμβαση με ηλεκτρονική υποστήριξη   θα του αλλοιώσει την αίγλη και το θέαμα  και θα καταντήσει κάποια στιγμή subbuteo.
Τον κίνδυνο αυτό τον βλέπει ο Μισέλ Πλατινί που κάθε άλλο παρά υπέρμαχος της διείσδυσης της τεχνολογίας στο χώρο του ποδοσφαίρου για τη διαλεύκανση αμφισβητούμενων φάσεων
Ο πρόεδρος της UEFA σε συνέντευξή του στην «As» τόνισε πως πέρα από την εξέταση της χρήσης τεχνολογίας γραμμής, δεν προτίθεται-τουλάχιστον υπό την προεδρία του-να επιτρέψει μεγαλύτερη… μηχανική βοήθεια στους διαιτητές.
«Πιστεύω πως το ανθρώπινο κάτι αντιλαμβάνεται καλύτερα κάποια πράγματα από ό,τι οι μηχανές. Δεν ήθελα να καθιερωθεί η τεχνολογία γραμμής, γιατί μετά θα μπορούσε να επεκταθεί στα πέναλτι, τα οφσάιντ κλπ. Στη Γαλλία έγινε κάτι τέτοιο και καταστράφηκε το άθλημα με τις συνεχείς διακοπές.
Όμως με την αύξηση των διαιτητών έχουν μειωθεί στο μισό τα λάθη. Επιπλέον, η τεχνολογία στοιχίζει πολύ ακριβά. Είμαι πρόθυμος να εξετάσουμε την εφαρμογή της τεχνολογίας γραμμής στο Euro 2016, αλλά πάντα με την παρουσία πέντε διαιτητών.
Ο Μπλάτερ είναι μεγαλύτερος από μένα, αλλά έχει μοντένο μυαλό. Με έπεισε για την τεχνολογία γραμμής, αλλά ξέρει πως δεν πρόκειται να πάω παρακάτω», ξεκαθάρισε ο Πλατινί.


GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.