ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Νεώτερα για τον spartan,τον νέο browser της microsoft..

Ιδιαίτερα εξελιγμένος φαίνεται πως θα είναι ο Spartan Browser που θα συνοδεύει το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10 της Microsoft.
Ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά θα είναι η ενσωμάτωση της ψηφιακής βοηθού Cortana στον browser, έτσι ώστε να είναι εφικτή η αναζήτηση με φωνητικές εντολές, κάτι που σύμφωνα με το The Verge δεν θα είναι προνόμιο μόνο του Spartan Browser, αλλά και ολόκληρου του λειτουργικού συστήματος Windows 10.
Ένα άλλο στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η φημολογούμενη δυνατότητα της σημείωσης σελίδων από τον χρήστη, είτε με κάποιο σύμβολο, είτε με διάγραμμα και η ικανότητα να στείλει κανείς τη σημειωμένη ιστοσελίδα σε όποιον το επιθυμεί. Αναφορικά με τις δυνατότητες αναζήτησης στο Internet, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα αποτελέσματα του Bing, αλλά και όλων των άλλων γνωστών μηχανών αναζήτησης.
Βελτιωμένη θα είναι η δυνατότητα οργάνωσης και διαχείρισης των καρτελών στον Spartan Browser, όπως σημειώνει το Mashable, με τρόπο παρόμοιο με εκείνο που συμβαίνει σε άλλους γνωστούς browsers. Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το interface του browser θα είναι το ίδιο άσχετα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται, είτε αυτή είναι desktop υπολογιστής, tablet ή smartphone. όπως φέρεται να επιτάσσει η νέα εποχή των Windows 10.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.