ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Έρχεται το Android M στο Google I/O

Στο πλαίσιο του Google I/O 2015, στα τέλη Μαΐου, αναμένεται να πάρουμε την πρώτη γεύση από το νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android.
To Android M θα εμφανιστεί στις 28 Μαΐου, στο Google I/O και εκτιμάται ότι θα δίνει έμφαση στην έλευση του Android στον εργασιακό χώρο. Το Android 5.0 Lollipop είχε την κωδική ονομασία Android L, επομένως είναι εύλογο πως η επόμενη έκδοση θα είναι η Android M.
Με το Android 5.0 Lollipop να μην έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε εγκαταστάσεις το 10% των συσκευών του Android οικοσυστήματος, μένει να δούμε πώς θα τα πάει εμπορικά το νέο λειτουργικό που ετοιμάζει η Google.
Ένα από τα στοιχεία που θα συνοδεύει το Android M, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις είναι η Internet of Things αισθητική του, καθώς δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα νέο είδος wearable, το οποίο θα το φορά και θα συνοδεύει την ολοένα και πιο συνδεδεμένη ζωή του χρήστη.
Σύμφωνα με το Liliputing, δεν αποκλείεται να δούμε ένα νέο wearable, το οποίο έχει σχεδιαστεί από την Google Advanced Technology and Products, που έχει δώσει προτάσεις όπως είναι το Project Ara για τα αρθρωτά smartphones και το Project Tango για τα tablets.
Η ημερομηνία έναρξης του διήμερου Google I/O δεν είναι μακριά, επομένως αναμένουμε με ενδιαφέρον όλες τις επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν εκεί.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.