ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Αφαίρεση ανεπιθύμητου spyware με το SUPERAntiSpyware


Το SUPERAntiSpyware, είναι ένα πρόγραμμα για την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Με την βοήθειά του μπορείτε να ελέγξετε τον


 υπολογιστή για πιθανή ύπαρξη trojans, keyloggers, dialers, worms ή hijackers και να τα αφαιρέσετε με ευκολία.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι εξαιρετικά απλό και αποτελείται από ένα παράθυρο στο οποίο εμφανίζονται όλες οι ενέργειες που μπορείτε να εκτελέσετε.
Το πρόγραμμα διαθέτει τέσσερις μεθόδους για τον έλεγχο του υπολογιστή σας. Οι τρόποι αυτοί είναι οι Quick Scan, Critical Scan, Complete Scan και Custom Scan, οι οποίοι διαφέρουν στις τοποθεσίες που ελέγχονται και στον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση των ελέγχων.
Στην τελευταία περίπτωση μπορείτε να ορίσετε με ακρίβεια τις τοποθεσίες που θα ελεγχθούν καθώς και τις αντίστοιχες παραμέτρους.
Το κουμπί System Tools & Program Settings, σας οδηγεί στις ρυθμίσεις του προγράμματος, καθώς και διάφορα χρήσιμα εργαλεία.
Η ενημέρωση του προγράμματος με τις νέες προσθήκες στην δωρεάν έκδοση πρέπει να γίνει χειροκίνητα, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί. Επιπλέον περιορισμοί της δωρεάν έκδοσης, είναι η έλλειψη προστασίας σε πραγματικό χρόνο και η πραγματοποίηση προγραμματισμένων ελέγχων.
Πρέπει να επισημάνουμε ότι το πρόγραμμα δεν αποτελεί αυτόνομη λύση για την αντιμετώπιση κακόβουλων απειλών, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά με το antivirus που χρησιμοποιείτε.
Το πρόγραμμα εγκαθίσταται απλά και γρήγορα στον υπολογιστή σας, ακολουθώντας τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού. Την πρώτη φορά που θα εκτελεστεί το πρόγραμμα, θα σας προσφέρει δοκιμαστικά την Professional έκδοση για 30 ημέρες, πατήστε Decline για να συνεχίσετε.
Επιπλέον διατίθεται και μία portable έκδοση. Η έκδοση αυτή είναι ουσιαστικά η κανονική με ένα τυχαίο όνομα αρχείου, είναι πλήρως ενημερωμένη και σκοπός της είναι η χρήση σε μολυσμένα συστήματα που μπλοκάρουν την εγκατάσταση της κανονικής έκδοσης

Για εγκατάσταση αν είστε σίγουροι εδώ
Για φορητότητα   εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.