ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Με το PNotes.NET δημιουργείτε και διαχειρίζεστε σημειώσεις.

Το PNotes.NET, είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις στην οθόνη του υπολογιστή σας
και να τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο.
Το περιβάλλον του προγράμματος είναι εξαιρετικά καλαίσθητο και λειτουργικό. Η διαχείριση των σημειώσεων γίνεται από τον πίνακα ελέγχου. Στο πάνω μέρος του υπάρχει η εργαλειοθήκη με διάφορες ενέργειες που μπορείτε να εκτελέσετε. Στα αριστερά του υπάρχει η λίστα με τις κατηγορίες των σημειώσεων και δεξιά οι σημειώσεις της εκάστοτε επιλεγμένης κατηγορίας.
Οι σημειώσεις που δημιουργείτε προσομοιάζουν τα πολύ γνωστά αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων τύπου post-it.
Τα κείμενα που εισάγετε σε κάθε σημείωση μπορούν να μορφοποιηθούν όπως και σε έναν επεξεργαστή κειμένου. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε λίστες, εικόνες, πίνακες ακόμα και χειρόγραφα σχέδια.
Οι σημειώσεις μπορούν να οργανωθούν σε ομάδες - κατηγορίες και είναι δυνατή η χρήση ετικετών (tags) για ακόμη καλύτερη οργάνωση. Σημαντική βοήθεια προσφέρεται και από το εργαλείο αναζήτησης είτε μεμονωμένων κειμένων είτε συγκεκριμένων σημειώσεων.
Στα χαρακτηριστικά του προγράμματος, συμπεριλαμβάνεται και το μεγάλο πλήθος ρυθμίσεων που σας επιτρέπουν να το παραμετροποιήσετε πλήρως και να προσαρμόσετε την λειτουργία του με βάση τις δικές σας ανάγκες.
Προτείνουμε όπως πάντα την φορητή έκδοση ώστε σε κάποια στιγμή αν δεν τη θέλετε να μπορείτε να την ξεφορτωθείτε άνετα χωρίς να αφήσει τυχόν''ψυχολογικά ''προβλήματα στον υπολογιστή σας..

Για να κατεβάσετε την φορητή έκδοση πατήστε ΕΔΩ
Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.