ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Επεξεργασία υπότιτλων με το Subtitle Edit


 Με την βοήθειά του μπορείτε να δημιουργήσετε νέους υπότιτλους, να τους συγχρονίσετε με την αντίστοιχη ταινία καθώς
και να τους μεταφράσετε.
Το πρόγραμμα διαθέτει ένα εξαιρετικά λειτουργικό περιβάλλον εργασίας. Με την βοήθειά του μπορείτε να δημιουργήσετε νέους υπότιτλους, να τους συγχρονίσετε με την αντίστοιχη ταινία καθώς και να τους μεταφράσετε.
 Κάτω από την εργαλειοθήκη εμφανίζεται η λίστα με τις γραμμές των υποτίτλων και δίπλα του η προεπισκόπησή τους πάνω στην αντίστοιχη ταινία. Πιο κάτω υπάρχουν διάφορα εργαλεία επεξεργασίας και η απεικόνιση της κυματομορφής των διαλόγων.
Το Subtitle Edit μπορεί να εμφανίσει τα περιεχόμενα ενός αρχείου υπότιτλων γραμμή προς γραμμή, δίνοντάς σας έτσι την δυνατότητα να επέμβετε και να κάνετε ένα πλήθος ρυθμίσεων. Υποστηρίζει πάνω από 25 τύπους αρχείων υποτίτλων και μπορεί να τους μετατρέψει από έναν τύπο αρχείου σε έναν άλλο.
Μπορείτε να ρυθμίσετε την αρχή, το τέλος και την διάρκεια εμφάνισης της κάθε γραμμής υποτίτλων. Με την βοήθεια του Wave form control μπορείτε να έχετε μια οπτική αναπαράσταση του ήχου των διαλόγων, για να ρυθμίσετε με ακρίβεια την εμφάνισή τους. Επιπλέον μπορεί να αναπαράξει την ταινία για την προεπισκόπηση των υποτίτλων χρησιμοποιώντας το φίλτρο DirectShow ή τον VLC media player, εφόσον είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή σας.
Ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό του είναι η μετάφραση των υπότιτλων. Αυτή μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα, γραμμή προς γραμμή, είτε αυτόματα μέσω του Google Translate ή του Microsoft Bing Translate.
Επιπλέον, προσφέρει την δυνατότητα ορθογραφικού ελέγχου, ώστε να διορθώσετε τα λάθη που πιθανόν να υπάρχουν, στα αρχεία υποτίτλων που επεξεργάζεστε.
Εγκατάσταση
Αποσυμπιέστε το αρχείο που κατεβάσετε και εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης, που θα βρείτε μέσα σε αυτό, ακολουθώντας τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.
Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρεται και σε portable έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ένα USB Flash Disk και να το χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.
Το πρόγραμμα έχει προεγκατεστημένα λεξικά για κάποιες γλώσσες. Για την ελληνική γλώσσα καθώς και για όποιες άλλες σας ενδιαφέρουν θα πρέπει να κατεβάσετε το αντίστοιχο λεξικό χειροκίνητα από το μενού Spell check > Get dictionaries.
 Για το αρχείο πατήστε ΕΔΏ
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.