Κάποιοι χρήστες πολλές φορές βρίσκονται σε τρόπους αναζήτησης όσον αφορά την επισκεψιμότητα του καινούργιου τους site.
Βλέπετε αυτό τώρα σαφώς είναι πιο βελτιωμένο στο περιεχόμενο και πιο καινοτόμο στην εμφάνιση.Το πρώτο site που χρησιμοποιούσαν είχε ανεκτικό δωρεάν domain αλλά δε συμβαίνει πια το ίδιο και με το δεύτερο.Το προβληματάκι ας το πούμε τώρα έτσι θα υπάρχει αρχικά έστω στην επισκεψιμότητα.Θα πάρει δηλαδή αρκετό χρόνο μέχρι η δεύτερη διεύθυνση γίνει γνωστή στους χρήστες συμπεριλαμβανομένου και του περιβόητου SEO που έχουν θεοποιήσει κάποιοι.Η πιο συμφέρουσα λύση γι αυτή τη περίπτωση που προτείνεται και ενεργοποιούν πολλοί είναι η σελίδα ανακαττεύθυνσης.Μάλιστα αν κάποιος την δημιουργήσει κι αυτόματα χωρίς να χρειαστει κλικ ακόμα καλύτερα.Η σελίδα ανακατεύθυνσης με δυο λόγια δημιουργείται όταν θέλουμε να παρασύρουμε τους αναγνώστες μας απο το πρώτο site που μας έκαναν τη τιμή να μας επισκέπτονται αυτόματα στην διαδρομή της νέας μας σελίδας χωρίς αυτοί να κοπιάσουν ιδιαίτερα.Το λέμε αυτό γιατί πολλές φορές ίσως και το κλικ που πυιθανότατα θα χρειαστεί να τους κουράσει ή σε χειρότερη περίπτωση να τους εκνευρίσει και να πουν αι..σιχτιρ...
Ενα δεύτερο σημείο που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα στη σελίδα είναι η απλότητά της.Θα πρέπει να είναι απλή και ταπεινή και όχι λουσάτη και μπιχλιμπιδάτη σαν να βγαίνει για το πρώτο της ραντεβού.Μία απλή μονόχρωμη εμφάνιση ένα τίτλος και ένας σύνδεσμος είναι απαραίτητα πλην όμως αρκετά.Γι αυτό ας αρκεστούμε μόνο σε αυτά.Η δημιουργία γίνεται πανεύκολα και σχετικά σύντομα με την εφαρμογή Notepad++.Με απλές γνώσεις πάνω στην html γίνεται παιχνίδι.Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι αλλεργικοί στη δημιουργία κώδικα και δεν ασχολούνται στη δημιουργία αυτού και όχι άδικα θάλεγε κανείς αφού βλέπουν ότι από κάπου αλλού υπάρχει τρόπος να τον πάρουν εύκολα και γρήγορα.
Η σελίδα ανακατεύθυνσης εδώ θα δημιουργηθεί με το word ως επεξεργαστή κειμένου κάτι που δεν είναι το πιο ενδεδειγμένο σε αυτή τη περίπτωση αλλά δε θα θα μας χαλάσει και τη σούπα θα λέγαμε Τι αν δηλαδή μέσα ρίξουμε μια φορά αλάτι ιμαλαίων αντί του γνωστού επιτραπέζιου άλας Μεσολογγίου..Σε κάθε περίπτωση ο μάγειρας θα δοκιμάσει την εξαίσια γεύση της..
Βλέπετε αυτό τώρα σαφώς είναι πιο βελτιωμένο στο περιεχόμενο και πιο καινοτόμο στην εμφάνιση.Το πρώτο site που χρησιμοποιούσαν είχε ανεκτικό δωρεάν domain αλλά δε συμβαίνει πια το ίδιο και με το δεύτερο.Το προβληματάκι ας το πούμε τώρα έτσι θα υπάρχει αρχικά έστω στην επισκεψιμότητα.Θα πάρει δηλαδή αρκετό χρόνο μέχρι η δεύτερη διεύθυνση γίνει γνωστή στους χρήστες συμπεριλαμβανομένου και του περιβόητου SEO που έχουν θεοποιήσει κάποιοι.Η πιο συμφέρουσα λύση γι αυτή τη περίπτωση που προτείνεται και ενεργοποιούν πολλοί είναι η σελίδα ανακαττεύθυνσης.Μάλιστα αν κάποιος την δημιουργήσει κι αυτόματα χωρίς να χρειαστει κλικ ακόμα καλύτερα.Η σελίδα ανακατεύθυνσης με δυο λόγια δημιουργείται όταν θέλουμε να παρασύρουμε τους αναγνώστες μας απο το πρώτο site που μας έκαναν τη τιμή να μας επισκέπτονται αυτόματα στην διαδρομή της νέας μας σελίδας χωρίς αυτοί να κοπιάσουν ιδιαίτερα.Το λέμε αυτό γιατί πολλές φορές ίσως και το κλικ που πυιθανότατα θα χρειαστεί να τους κουράσει ή σε χειρότερη περίπτωση να τους εκνευρίσει και να πουν αι..σιχτιρ...
Ενα δεύτερο σημείο που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα στη σελίδα είναι η απλότητά της.Θα πρέπει να είναι απλή και ταπεινή και όχι λουσάτη και μπιχλιμπιδάτη σαν να βγαίνει για το πρώτο της ραντεβού.Μία απλή μονόχρωμη εμφάνιση ένα τίτλος και ένας σύνδεσμος είναι απαραίτητα πλην όμως αρκετά.Γι αυτό ας αρκεστούμε μόνο σε αυτά.Η δημιουργία γίνεται πανεύκολα και σχετικά σύντομα με την εφαρμογή Notepad++.Με απλές γνώσεις πάνω στην html γίνεται παιχνίδι.Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι αλλεργικοί στη δημιουργία κώδικα και δεν ασχολούνται στη δημιουργία αυτού και όχι άδικα θάλεγε κανείς αφού βλέπουν ότι από κάπου αλλού υπάρχει τρόπος να τον πάρουν εύκολα και γρήγορα.
Η σελίδα ανακατεύθυνσης εδώ θα δημιουργηθεί με το word ως επεξεργαστή κειμένου κάτι που δεν είναι το πιο ενδεδειγμένο σε αυτή τη περίπτωση αλλά δε θα θα μας χαλάσει και τη σούπα θα λέγαμε Τι αν δηλαδή μέσα ρίξουμε μια φορά αλάτι ιμαλαίων αντί του γνωστού επιτραπέζιου άλας Μεσολογγίου..Σε κάθε περίπτωση ο μάγειρας θα δοκιμάσει την εξαίσια γεύση της..