ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Δείτε τις μετρήσεις αισθητήρων υπολογιστή με το HWMonitor

Το HWMonitor, είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα για την παρακολούθηση των δεδομένων που καταγράφονται από τους αισθητήρες που υπάρχουν σε κάθε υπολογιστή και αφορούν
θερμοκρασίες, ταχύτητες ανεμιστήρων και τάσεις ρεύματος.
Γιατί είναι απαραίτητο να δίνουμε σημασία  σε αυτές τις μετρήσεις και σε τι βοηθούν η θέασή τους; Η απάντηση είναι απλή.Όταν για παράδειγμα δούμε αυξημένη θερμοκρασία στον υπολογιστή η μέτρηση αυτή θα μας βοηθήσει ενδεχομένως να κλείσουμε κάποιο πρόγραμμα μέσα από την διαχείριση εργασιών διότι δεν ανταποκρίνεται και καταναλώνει απεριόριστη ισχύ από τον επεξεργαστή..
Το περιβάλλον του προγράμματος είναι εξαιρετικά απλό και αποτελείται από ένα παράθυρο στο οποίο εμφανίζονται σε δενδροειδή διάταξη οι διάφορες ενδείξεις ομαδοποιημένες ανά αισθητήρα και είδος υλικού.
Οι υπολογιστές διαθέτουν αρκετούς αισθητήρες, καθένας από τους οποίους μετράει και καταγράφει διάφορα στοιχεία όπως θερμοκρασίες, ταχύτητες ανεμιστήρων και τάσεις ρεύματος.
Το πρόγραμμα υποστηρίζει όλους τους γνωστούς τύπους αισθητήρων. Αυτοί μπορεί να βρίσκονται είτε στο chipset της μητρικής κάρτας, είτε στον πυρήνα του επεξεργαστή.
Επιπλέον μπορεί να αναγνώσει τα δεδομένα S.M.A.R.T. που παρέχουν οι σκληροί δίσκοι αλλά και τα αντίστοιχα δεδομένα από τις σύγχρονες κάρτες γραφικών.
Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος, είναι η δυνατότητα εξαγωγής των τρεχουσών μετρήσεων και η αποθήκευσή τους σε αρχείο της μορφής txt.
Η ανανέωση του προγράμματος γίνεται αρκετά συχνά, έτσι ώστε να υποστηρίζει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τα νέα είδη υλικού (hardware).
Για να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να ακολουθήσετε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού. Διατίθεται σε εκδόσεις 32 και 64 bit.
Επίσης διατίθεται και σε portable έκδοση, ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας σε ένα USB Flash Disk. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε τις ενδείξεις αισθητήρων οποιουδήποτε υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσετε.

Αν το θέλετε κατέβασμα για εγκατάσταση εδώ
Αν το θέλετε φορητό κατέβασμα                εδώ


Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.