ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Δημιουργία pdf αρχείων με το dopdf


Το doPDF είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα για την δημιουργία αρχείων pdf. Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και πολύ απλό στην χρήση.

Μπορεί να δημιουργήσει αρχεία μέσα από οποιαδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει εκτύπωση αρχείων ή να τα μετατρέψει απευθείας.
Το πρόγραμμα είναι πολύ απλό στην χρήση. Μετά την εγκατάστασή του, προσθέτει στο σύστημά σας έναν εικονικό εκτυπωτή με το όνομα doPDF, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει εκτύπωση αρχείων, με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιείτε έναν κανονικό εκτυπωτή.
Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα προκαθορισμένα μεγέθη χαρτιών ή να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος εισάγοντας τις διαστάσεις του.
Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ενσωμάτωσης στο τελικό αρχείο, των γραμματοσειρών που χρησιμοποιούνται στο αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το pdf αρχείο που θα παραχθεί να εμφανίζεται σωστά σε οποιονδήποτε υπολογιστή, ανεξαρτήτως αν έχει εγκατεστημένες τις συγκεκριμένες γραμματοσειρές.
Το πρόγραμμα εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας με την γνωστή διαδικασία, ακολουθώντας τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.
Η δημιουργία των αρχείων pdf, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής υποστηρίζει εκτύπωση αρχείων και επιλέγοντας το doPDF ως τον εκτυπωτή που θα χρησιμοποιηθεί.
Ο δεύτερος τρόπος, είναι μέσω του Start Menu. Εκτελέσετε το αντίστοιχο πρόγραμμα, διαλέξτε το αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε και πατήστε το κουμπί Create.

Για να το εγκαταστήσετε πατήστε εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.