ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ο Chrome θα προβάλλει οποιοδήποτε site σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Google στο Road To VR, τόσο η τελευταία έκδοση του Chrome Beta όσο και εκείνη του Chrome
Dev θα υποστηρίζουν το webVR. Αναλυτικότερα, το Chrome Beta θα έχει μία επιλογή webVR, προκειμένου να μπορούν να προβληθούν sites σε περιβάλλον Virtual Reality, ενώ το Chrome Dev, με τη ρύθμιση VR Shell επιτρέπει την θέαση ιστοτόπων με τη χρήση του Google Cardboard ή των συσκευών που υποστηρίζουν το Google Daydream.
H Google επιθυμεί να προσφέρει υποστήριξη WebVR και στο Chromium, ενώ το VR view2 θα βοηθήσει τους developers να ενσωματώνουν περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας στις ιστοσελίδες τους. Σε κάθε περίπτωση η Google θέλει να κάνει εύκολη τη συνύπαρξη του κόσμου του Virtual Reality με εκείνον του web, μέσα από τη χρήση του Chrome ως της πλατφόρμας για αυτό.
Σύμφωνα με το 9to5 Google, η Google θέλει να κάνει εύκολη την προβολή του περιεχομένου VR στον Chrome, με το πάτημα ενός απλού κουμπιού. Η Google δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον που έχει για την ενσωμάτωση του Virtual Reality στην online καθημερινότητα όλων των χρηστών του Chrome.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.