ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τελευταίες πληροφορίες για Samsung Galaxy Note 7.Πιθανά με οθόνη 6 ιντσών


Συνεχίζονται οι διαρροές πληροφοριών για το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 7, του οποίου η παρουσίαση βρίσκεται προ των
πυλών. Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τη συσκευή της Samsung να είναι διαθέσιμη σε περισσότερες χρωματικές επιλογές πέρα από το κλασικό λευκό και μαύρο χρώμα. Τα χρώματα, στα οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμο το Samsung Galaxy Note 7 από τις 2 Αυγούστου και έπειτα, θα είναι το μαύρο, το ασημί χρώμα του τιτανίου και το μπλε-κοραλί.Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 7, ένα νέο στοιχείο που έχει προκύψει από την σχετική φημολογία είναι ότι η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 6 ιντσών και όχι με την οθόνη των 5,7 ιντσών με την οποία ήταν γνωστό μέχρι σήμερα ότι θα είναι εξοπλισμένο. Η τεχνολογία της θα είναι Super AMOLED.
Δεν είναι σαφές εάν θα υπάρχουν δύο επιλογές, μία με οθόνη 5.8 ιντσών και μία ακόμα με την οθόνη των 6 ιντσών, ενώ υπάρχουν αρκετές φήμες που θέλουν το Samsung Galaxy Note 7 να μην αποκτά τελικά και μία εκδοχή ως Edge με κυρτή οθόνη. Σε κάθε περίπτωση το επερχόμενο phablet της Samsung αναμένεται να έχει ανάλυση QHD στην οθόνη, επεξεργαστή Snapdragon 820/821/823 και 6 GB μνήμης RAM. Η εσωτερική μνήμη θα είναι 32/ 64 GB, η πίσω κάμερα στα 12 Megapixel και η μπροστινή στα 5 Megapixel.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.