ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Έρχονται τα κινητά που θα στηρίζουν το Google Daydream

Την είσοδο της στον κόσμο του Virtual Reality έχει κάνει η Google με την παρουσίαση του  Daydream για λειτουργικό Android N

To Daydream φιλοδοξεί να γίνει η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα προβάλλεται περιεχόμενο virtual reality για το Android οικοσύστημα. Ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει μία ειδική έκδοση VR του Google Play Store και άλλο σχετικό περιεχόμενο, ενώ πολλές εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες σε περιβάλλον VR, όπως το YouTube, ή το Google Street View. Από το Google Daydream δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, το gaming, επομένως αρκετοί τίτλοι θα προσφέρονται εκεί.
Ήδη κάποιοι κατασκευαστές, όπως οι Xiaomi, Samsung, LG έχουν ανακοινώσει ότι θα δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές για το νέο οικοσύστημα του Google Daydream. Θα υπάρχουν τα ανάλογα συμβατά με το Daydream, Android smartphones, τα οποία θα έχουν το Android N στη θέση του λειτουργικού συστήματος και θα μπορούν να τρέχουν virtual reality εφαρμογές.
Εκτός από τις βασικές προδιαγραφές που θέτει η Google για το Daydream, έχει παρουσιάσει και έναν βασικό σχεδιασμό βάσει του οποίου θα μπορούν να δημιουργηθούν τα κράνη εικονικής πραγματικότητας που θα μπορούν να δεχτούν τα κινητά που θα υποστηρίζουν το Daydream. H VR διαμόρφωση θα είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει το Android N.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.