ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Διαγράψτε οριστικά αρχεία ή φακέλους με το File Shredder

Με το File Shredder μπορείτε να αφαιρέσετε αρχεία από το σκληρό σας δίσκο χωρίς φόβο ότι θα μπορούσαν να ανακτηθούν. Υπάρχουν αρκετά εργαλεία
λογισμικού σήμερα για την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων στο Windows OS. Αυτά τα εργαλεία, συχνά αποκαλούμενα "λογισμικό αποκατάστασης αρχείων", εκμεταλλεύονται την αδυναμία της εντολής WIndows "delete" που χρησιμοποιούμε όλοι τακτικά για να διαγράψουμε τα αρχεία. Στην πραγματικότητα, η λειτουργία "Διαγραφή" στα Windows αφαιρεί μόνο τα κομμάτια των πληροφοριών από τα αρχεία, έτσι ώστε να εμφανίζονται διαγραμμένα στο λειτουργικό σύστημα. Είναι εύκολο να ανακτήσετε αυτά τα αρχεία χρησιμοποιώντας το προαναφερθέν εξειδικευμένο λογισμικό αποκατάστασης αρχείων.

Για να καταργήσετε ή να διαγράψετε τα αρχεία μόνιμα από το σύστημά σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα που είναι ικανό να ξαναγράψει τα αρχεία με τυχαία σειρά δυαδικών δεδομένων πολλές φορές. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται συχνά τεμαχισμός . Με αυτόν τον τρόπο, το πραγματικό περιεχόμενο του αρχείου έχει αντικατασταθεί και οι δυνατότητες ανάκτησης ενός τέτοιου τεμαχισμένου αρχείου είναι ως επί το πλείστον θεωρητικές.
Το File Shredder έχει αναπτυχθεί ως ένα γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο εργαλείο για την αποκοπή αρχείων της εταιρείας. Το File Shredder είναι ένα απλό αλλά ισχυρό πρόγραμμα που ξεπερνά τους τεμαχιστές εμπορικών αρχείων εκεί έξω. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια χρησιμότητα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους δωρεάν και ότι η μόνιμη και ασφαλής απομάκρυνση των εμπιστευτικών εγγράφων αποτελεί θέμα βασικού δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή.

Αν το θέλετε κατεβάστε το από ΕΔΩ για εγκατάσταση


Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.