ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Note 8

Σχόλιο πριν την είδηση
Βλέποντας τα χαρακτηριστικά του καινούργιου αυτού phablet έχουμε να κάνουμε πραγματικά με μια συσκευή ''δυναμίτη''.Αυτό όμως που
θεωρούμε απαράδεκτο ακόμα και ως κοροιδία προς τους χρήστες είναι η συνέχιση του φαινομένου της αναντιστοιχίας των μεγεθών πλάτος χ μήκος.Δεν το έχει αυτό μόνο η Samsung για να ακριβολογούμε αλλά το υιοθετούν σχεδόν όλοι.Το
Galaxy Note 8 θα είναι στα χέρια σου ένα μακρυναρίκι που θα θυμίζει ευκολοφόρετο θερινόν υπόδημα..Θα έχει διαστάσεις 162.5 x 74.6 ενώ λογικά θα έπρεπε να είχε 162.5 χ 92.8 .Και για διατηρήσει τη διαγώνιο των 6.3 ιντσών απο αυτές τις διαστάσεις ας μείωνε αναλογικά μήκος και πλάτος κάτι χιλιοστά. αλλά βλέπετε προτίμησε να ''κλέψει''στην ουσία το πλάτος κατά 2 περίπου πόντους για ευνόητους λόγους.Δεν θα συνεχίσω να κάνω ανάλυση τι κερδίζει ή τι χάνει η κάθε εταιρία με το να μην τηρεί την σωστή αναλογία 16:9 κάποιοι το αντιλαμβάνονται, και κάποιοι δεν του δίνουν καν σημασία...
-----------------------------------------------------
Επίσημα το Galaxy Note 8 θα παρουσιαστεί από τη Samsung τέλη Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, ανεπίσημα ωστόσο ήδη έγιναν γνωστά τα πλήρη τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Βασισμένη σε πληροφορίες προερχόμενες από στέλεχος της Samsung, η ιστοσελίδα Venture Beat προχώρησε στην αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών του επερχόμενου phablet.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κύριο σώμα του Note 8 θα είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με την προδιαγραφή IP68 ενώ εμφανισιακά θα είναι ένας μεγενθυμένος «σωσίας» των Galaxy S8 και S8+ που παρουσίασε την άνοιξη η κορεατική εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED διαγωνίου 6,3 ιντσών, δηλαδή θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το S8+, με ανάλυση 1440 x 2960 pixels και αναλογία οθόνης στα 18,5:9.
Ωστόσο, διατηρώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της οικογένειας Note, οι γωνίες της συσκευής θα είναι πιο τετραγωνισμένες ενώ οι φυσικές του διαστάσεις θα είναι 162.5 x 74.6 χιλιοστά με το πάχος του θα φτάνει τα 8.5 χιλιοστά.
Ομοιότητες με τη σειρά S8 θα υπάρχει και στο εσωτερικό του Note 8. Στη θέση του επεξεργαστή θα βρίσκεται ο Exynos 8895, για τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στην παγκόσμια αγορά, ενώ το system-on-chip Snapdragon 835 της Qualcomm θα εφοδιάζει τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στην αμερικανική αγορά. Οι επιδόσεις των δύο SoC θα πρέπει να θεωρούνται παρεμφερείς αφού και τα δύο είναι κατασκευασμένα με τη διαδικασία κατασκευής 10nm FinFET της Samsung.
Η μνήμη RAM του Note 8 θα είναι ενισχυμένη σε σχέση με το S8 φθάνοντας στα 6GB ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα ανέρχεται στα 64GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω της υποδοχής κάρτας microSD.
Σε ότι αφορά τις φωτογραφικές ικανότητες, το Note 8 θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, εκάστη με αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel. Ωστόσο, ο ένας φακός θα είναι ευρυγώνιος με διάφραγμα f1.7 και σύστημα αυτόματης εστίασης dual-pixel, ενώ ο έτερος φακός θα είναι μεγάλης εστιακής απόστασης (τηλεφακός) με διάφραγμα f2.4 και ικανότητα οπτικού zoom στα 2x. Και οι δύο φακοί θα διαθέτουν σύστημα οπτικής σταθεροποίησης. Η εμπρόσθια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα 8 Megapixel και φακό f1.7 με ικανότητα αυτόματης εστίασης.
Η μπαταρία του επόμενου phablet της Samsung θα είναι χωρητικότητας 3300mAh με ικανότητα φόρτισης ασύρματα ή ενσύρματα μέσω της υποδοχής USB-C.
Η τιμή του Galaxy Note 8 αναμένεται, στην Ευρώπη, να προσεγγίζει τα 1000 ευρώ, ενώ θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.