ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τι πρέπει να προσέξω πριν αγοράσω έναν εκτυπωτή

Υπάρχουν κάποιοι βασικοί λόγοι που πρέπει να τους λάβουμε υπ'οψιν όταν πρόκειται να αγοράσουμε
έναν καινουργιο εκτυπωτή.Πρώτο και κύριο πράγμα που θα πρέπει να προσέξει κατά την αγορά είναι ο σκοπός για τον οποίο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος εκτυπωτής. Κάτι τέτοιο καθορίζει και το αν ο εκτυπωτής θα είναι έγχρωμος ή ασπρόμαυρος αλλά και την ποιότητα όπως και την ταχύτητα εκτύπωσης.
Ένας άλλος λόγος που παίζει ρόλο στην επιλογή ενός εκτυπωτή, είναι η τιμή του, όχι μόνο για την αρχική αγορά αλλά και στη συνέχεια για το κόστος συντήρησης. Συνήθως οι πιο φθηνοί εκτυπωτές παρότι προσφέρουν αξιόλογα επίπεδα σάρωσης και εκτύπωσης ωστόσο έχουν ακριβά μελάνια και αν τον θέλετε για συνεχή χρήση σε βάθος χρόνου τελικά θα βγείτε αρκετά ζημιωμένοι.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τον παράγοντα ταχύτητα εκτύπωσης τότε καλό θα ήταν να προτείνουμε έναν εκτυπωτή laser, μιας και οι εκτυπωτές της συγκεκριμένης κατηγορίας συνδυάζουν ταχύτητα και αξιοπιστία. Το κόστος συντήρησής τους είναι πιο χαμηλό συνήθως σε σχέση με τους εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης μιας και ο τρόπος εκτύπωσής τους απαιτεί τη χρήση toner. Συνήθως το κόστος ενός εκτυπωτή laser είναι μεγαλύτερο σε σχέση με ενός εκτυπωτή ψεκασμού μελάνης και η ποσότητα που περιλαμβάνει το toner του είναι αρκετή για να καλύψει την εκτύπωση πολυάριθμων σελίδων, επομένως το κόστος συντήρησής του είναι χαμηλότερο. Οι εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης έχουν συνήθως χαμηλότερη τιμή αγοράς από τους εκτυπωτές laser εκτός από συγκεκριμένες εξαιρέσεις όπου ο σκοπός χρήσης τους σχετίζεται με την εκτύπωση φωτογραφιών σε καλή ποιότητα.
Συχνά πυκνά οι εκτυπωτές φέρουν αρκετά προβλήματα.Τα περισσότερα από αυτά λύμονται αν διαβάσετε τους κωδικους σφαλμάτων οπου αντίστοιχα δίνουν βοήθεια τα ενσωματωμένα ψηφιακά βοηθήματα.Η μέση τιμή για έναν μέσο χρήστη που χρειάζεται λίγες και απαραίτητες εκτυπώσεις είναι στα επίπεδα 50-70 ευρώ .Από κει και πάνω ο κάθε χρήστης ας δει αν τον ικανοποιούν οι προσθήκες που έχουν να κάνουν με ταχύτητα ποιότητα κλπ για να βάλει το χέρι βαθύτερα στη τσέπη



GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.