ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Για απομακρυσμένη διαχείριση υπολογιστή χρησιμοποιείστε το TeamViewer

Είναι δωρεάν και προ πάντων φορητό.Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα προγράμματα για την απομακρυσμένη διαχείριση οποιουδήποτε υπολογιστή.
Με την βοήθειά του μπορείτε να ελέγξετε τον υπολογιστή σας μέσω internet και να τον χειριστείτε σαν να βρισκόσασταν μπροστά του.
Το πρόγραμμα διαθέτει ένα απλό και λιτό περιβάλλον εργασίας στο οποίο κυρίαρχο ρόλο έχουν τα πεδία με τον αριθμό ταυτότητας και τον κωδικό του μηχανήματός σας.
Στο παράθυρο ελέγχου του απομακρυσμένου υπολογιστή υπάρχει μία εργαλειοθήκη στο επάνω μέρος του στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι ενέργειες που μπορείτε να εκτελέσετε.
Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:
Το TeamViewer είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα για τον καθένα, είτε πρόκειται για τον προσωπικό σας υπολογιστή είτε για τον υπολογιστή κάποιου γνωστού σας. Είναι πολύ αποτελεσματικό και εξαιρετικά απλό στην χρήση. Δεν απαιτεί καμία ρύθμιση για να λειτουργήσει, αν και διαθέτει αρκετές ρυθμίσεις που μπορούν να γίνουν για πιο προχωρημένες λειτουργίες.
Το πρόγραμμα κατά την εκτέλεσή του δημιουργεί έναν αριθμό ταυτότητας, μοναδικό για τον υπολογιστή που εκτελείται και έναν κωδικό ασφαλείας. Αυτά τα στοιχεία χρειάζονται στον απομακρυσμένο χρήστη για να τα εισάγει στο πρόγραμμα και να μπορέσει έτσι να αποκτήσει πρόσβαση στον συγκεκριμένο υπολογιστή.
Υποστηρίζει την μεταφορά αρχείων από τον ένα υπολογιστή στον άλλο. Επίσης προσφέρει την δυνατότητα για συνομιλία είτε μέσω μηνυμάτων είτε μέσω φωνής μεταξύ των χρηστών του κάθε υπολογιστή.

Για λήψη εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.