ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Θέμα:Με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα σφραγίσουν τους λαούς..

Η τεχνολογία είναι ένα σύγχρονο εργαλείο το οποίο αναπτύσσεται ταχύτατα και ραγδαία.Όπως
κάθε εργαλείο όμως είναι φυσικό να χρειάζεται σωστή χρήση γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Φαίνεται δυστυχώς στον ορίζοντα και έχοντας υπόψιν από κάποια προδρομικά σημεία ότι αυτό το ''ηλεκτρονικό εργαλείο''  θα το εκμεταλλευτούν κάστες σατανικών μυαλών   και με τη βοήθειά του θα κατασκοπεύσουν και θα σφραγίσουν τους λαούς έχοντάς τους υποχείρια.
Στο παρακάτω βίντεο δείχνει περίπου (γιατί ποτέ δε μπορεί να είσαι σίγουρος όταν μιλάμε για μέλλον) εφιαλτικές,απάνθρωπες σκηνές από το εγγύς μέλλον.Ο κόσμος ζει έχοντας αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας σε προβληματικά μέλη του σώματος να αντικατασταθούν με μηχανικά εμφυτεύματα κι οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν κανονικά την ζωή τους. Εμφύτευμα θα βάλει και για να κάνει τις συναλλαγές του με το Δημόσιο.
Η Τοποθέτηση των εμφυτευμάτων θα έχει γίνει μόδα ( κάτι σαν τα σημερινά τατού) και ο κάθε άνθρωπος πλέον, θα αντικαθιστά τα υγιή όργανα του σώματος του με μηχανικά τα οποία του προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες.
Για να λειτουργεί όμως φυσιολογικά το εμφύτευμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, είναι απαραίτητο να παίρνει ένα ειδικό ναρκωτικό το οποίο θα εγγυάται την άριστη λειτουργία του μηχανικού οργάνου.
Τι θα γίνει όμως όταν οι κυβερνήσεις αποφασίσουν να αυξήσουν την τιμή του ναρκωτικού;
Τι θα γίνει όταν θα μπορεί μέσω τον εμφυτευμάτων να μας ελέγχει;
Όλα δείχνουν πως το μέλλον των λαών θα είναι δυσοίωνο.Μεγάλη μερίδα λαού ενώ θα έχει ακούσει για τους κινδύνους θα τρέξει οικοιοθελώς να σφραγιστεί.Όταν θα το μετανοιώσουν θάναι αργά.. 
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.