ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Υπολογίστε μαθηματικές πράξεις με το RedCrab

Το RedCrab είναι ένα πρόγραμμα το οποίο βοηθάει πολύ (κυρίως τους βιαστικούς)να υπολογίσουν πολύπλοκες μαθηματικές
πράξεις και συναρτήσεις. Διαθέτει ένα απλό περιβάλλον που σας δίνει την δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε όπως ένα απλό χαρτί.
στο πάνω μέρος παρέχει η εργαλειοθήκη με τις βασικές λειτουργίες υπάρχει και λιγο δεξιότερα άλλη μία με τις συναρτήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Το μεγαλύτερο μέρος του περιβάλλοντος εργασίας του προγράμματος, καταλαμβάνεται από τον χώρο καταγραφής των διάφορων πράξεων.
Πέραν από τα απλά το κύριο στοιχείο είναι η χρήση μεταβλητών. Μπορείτε να ορίσετε διάφορες μεταβλητές και να τις χρησιμοποιήσετε σε διάφορες συναρτήσεις. Αλλάζοντας τις τιμές των μεταβλητών, θα ενημερώνονται αυτόματα οι συναρτήσεις και θα αλλάζουν αντίστοιχα τα αποτελέσματα.
Προσφέρει έτοιμες συναρτήσεις όπως τριγωνομετρικές και στατιστικές, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας στους υπολογισμούς σας.
Επίσης μπορείτε να σχεδιάσετε γραφήματα καθώς και να προσθέσετε εικόνες με σχήματα οι οποίες θα επεξηγούν τους υπολογισμούς σας.
Το πρόγραμμα είναι σχετικά απλό και κατανοητό. Για την πλήρη αξιοποίηση του και τον υπολογισμό ακόμα πιο πολύπλοκων μαθηματικών πράξεων, είναι χρήσιμο να ανατρέξετε στο αρχείο βοήθειας που διαθέτει.
Το πρόγραμμα δεν χρειάζεται εγκατάσταση γι αυτό το συνιστούμε ώστε σε καμια περίπτωση να μην σας δημιουργήσει προβλημα στον υπολογιστή σας και να τη βγάλουμε κι εμείς καθαρή που λένε...
 Θα χρειαστείτε πρόγραμμα μονο αποσυμπίεσης όπως το winrar
Κατεβάστε από εδώ


Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.