ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Το ψηλότερο κτήριο των ΗΠΑ ξεπέρασε και το μισό χιλιόμετρο.

Θα είναι έτοιμο του χρόνου και θα φτάνει τα 541 μέτρα ύψος
Ο διάδοχος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, που χάθηκε από προσώπου γης μετά από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, το «One World Trade Center» αναμένεται να είναι το ψηλότερο κτήριο των ΗΠΑ.
Η κατασκευή του θα είναι έτοιμη του χρόνου και θα έχει ύψος 541 μέτρα. Όταν ολοκληρωθεί θα πάρει τον τίτλο του ψηλότερου κτιρίου στις ΗΠΑ από τον σημερινό του κάτοχο, το «Willis Tower» στο Σικάγο, ο οποίος έχιε ύψος 441 μέτρα.
Η επιτροπή Ύψους του Συμβουλίου για Υψηλά Κτίρια και Αστικού Περιβάλλοντος ανακοίνωσε την ετυμηγορία της στο Σικάγο.
Η μυτερή κορυφή του κτιρίου, ύψους 124 και πλέον μέτρων, κρίθηκε ότι αποτελεί μόνιμο αρχιτεκτονικό του στοιχείο και άρα προσμετράται στο ύψος του, όπως σημείωσε ο Άντονι Γουντ, γενικός διευθυντής της επιτροπής. Χωρίς την κορυφή του, το κτίριο θα είχε ύψος 417 μέτρων και θα βρισκόταν χαμηλότερα από τον Willis Tower, ο οποίος ήταν παλιότερα γνωστός ως Sears Tower.
Και οι δύο ουρανοξύστες είναι μικρότεροι σε ύψος του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο, του Burj Khalifa στο Ντουμπάι, το οποίο φτάνει τα 830 μέτρα.
Το «One World Trade Center» κατασκευάζεται στο νότιο τμήμα του Μανχάταν, στο σημείο όπου βρίσκονταν οι εμβληματικοί Δίδυμοι Πύργοι, οι οποίοι καταστράφηκαν στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Το προηγούμενο κτίριο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, που καταστράφηκε από τις τρομοκρατικές επιθέσεις τον Σεπτέμβριο του 2011, έγινε το υψηλότερο κτίριο στις ΗΠΑ όταν εγκαινιάστηκε το 1973. Ωστόσο, έναν χρόνο μετά έχασε τον τίτλο από τον Sears Tower του Σικάγο.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.