ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Μειώστε την θερμοκρασία του υπολογιστή αντικαθιστώντας την θερμοαγώγιμη πάστα.

Ο υπολογιστής χρειάζεται ψύξη εν σχέσει με ένα απλό ραδιοφωνάκι ή και μια ολόκληρη τηλεόραση, που δεν χρειάζεται 
τίποτα ξεχωριστό για να ψυχθούν αφού τους αρκούν μερικές οπές εξαερισμού.
 Ο υπολογιστής είναι μια συσκευή πολύ πιο περίπλοκη  με πολλαπλά υποσυστήματα, το καθένα εκ των οποίων δημιουργεί θερμότητα.
 Υποσυστήματα, όπως ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών, χωρίς την κατάλληλη ψύξη είναι ικανά να ανεβάσουν θερμοκρασίες καταστροφικές για τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά. Ακόμα απαραίτητο είναι να ασχοληθούμε με την ψύξη όταν
θέλουμε να κάνουμε οverclock.
Όταν κάνουμε οverclock, αυτό κάνει τον επεξεργαστή ή και την κάρτα γραφικών να λειτουργούν σε υψηλότερες συχνότητες,   να εκλύουν σημαντικά περισσότερη θερμότητα και να καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια.πέραν από αυτό υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που χρειάζεται να προσέχουμε την θερμοκρασία.  Ο έλεγχος της θερμοκρασίας είναι τόσο βασικός στον υπολογιστή όσο ακριβώς είναι και στο αυτοκίνητο.Τα windos έχουν ενσωματωμένη εφαρμογή που μπορούμε να ελέγχουμε την θερμοκρασία αλλά λίγοι χρήστες την προτιμούν καθώς είναι ελλειπής, προτιμούν ελεύθερες εφαρμογές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
 βασικό πάντως είναι ο χρήστης είναι να αντικαθιστά την θερμοαγώγιμη πάστα ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα( 3-5 χρόνια)που περιχύνεται ανάμεσα στην επιφάνεια επεξεργαστή και στην επιφάνεια της ψήκτρας του.
Αυτή η πάστα πρόκειται για μία ειδική αλοιφή που είναι εξαιρετικός αγωγός της θερμότητας. Ο ρόλος της είναι να   μεταφέρει τη θερμότητα όσο γίνεται συνολικά χωρίς απώλειες πάνω στην ψήκτρα.
  Στην αγορά θα βρούμε   αυτόνομες θερμικές αλοιφές, υψηλής ποιότητας, για πολύ καλά αποτελέσματα, με τιμές που ξεκινούν από τα 0,5 ευρώ το σωληνάριο και φτάνουν μέχρι και πάνω από τα 20 ευρώ.Προτιμήστε κάτι στη μέση.Μια αλοιφή των 7-10 ευρώ θα καλύψει πολύ άνετα..
chalazoni.blogspot
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.