ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Αλαλούμ με αυτά τα τηλεπαιχνίδια απάτες..Η torna media ζητάει και τα ρέστα..

Στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας καλεί η εταιρεία παραγωγής «τυχερών παιχνιδιών» Torna Media τα… μέλη του ΕΣΡ για να δικαστούν! Η γερμανική εταιρεία έχει στραφεί εναντίον
των μελών του Συμβουλίου, τα οποία με διαδοχικές αποφάσεις τους, όπως προέβλεπε ο νόμος, επιχείρησαν με συνέπεια να προστατέψουν τους τηλεθεατές από τα περίφημα τηλεπαιχνίδια.
Αντί όμως η εταιρεία να καταθέσει μήνυση στην ελληνική δικαιοσύνη, όπως είχε το δικαίωμα, αφού οι πράξεις έχουν συμβεί επί ελληνικού εδάφους, στο πλαίσιο λειτουργίας που επιβάλλει η Ελληνική Δημοκρατία, επέλεξε το Ντίσελντορφ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Torna Media διεκδικεί αποζημίωση από κάθε μέλος που υπερβαίνει τα 180.000 ευρώ. Κάτι που θεωρείται από πολλούς απόπειρα εκφοβισμού της Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής, η οποία -όπως είναι προφανές- έχει ενημερώσει την ελληνική κυβέρνηση, εξασφαλίζοντας μέσω τροπολογίας την προστασία των μελών της.
Συγκεκριμένα, η τροπολογία προβλέπει πως το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα παρέχει νομική κάλυψη στα μέλη των ανεξάρτητων αρχών.
Βεβαίως, σοβαρές ευθύνες έχουν και οι ελληνικές κυβερνήσεις, καθώς αρχικά με διατάξεις σε νόμους επέτρεψαν τη νόμιμη διεξαγωγή των τυχερών παιχνιδιών από την τηλεόραση και στη συνέχεια αφαίρεσαν την αρμοδιότητα του ελέγχου από το ΕΣΡ, μεταφέροντάς τη στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.
 Μετά τις καταγγελίες τηλεθεατών για τις χρεώσεις των συγκεκριμένων παιχνιδιών, η ΕΕΕΠ έκανε στροφή 180 μοιρών και, θέλοντας να απαλλαγεί από την αρμοδιότητα της εποπτείας στην εξαπάτηση του κοινού μέσω της τηλεόρασης, ζήτησε από τον Γκίκα Χαρδούβελη την πλήρη κατάργηση του καθεστώτος. Η νομιμοποίηση των παιχνιδιών έγινε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λόγω της απόφασης να μην απελευθερωθεί το στοίχημα και να διατηρηθεί το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ, ως αντίβαρο στις απώλειες των media από τις χαμένες διαφημίσεις.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.