ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Εμφανίζονται οι πρώτοι δορυφορικοί δέκτες στην αγορά 4K UHD

Η TechniSat, μετά την παρουσίαση του νέου δέκτη της που υποστηρίζει ανάλυση 4K UHD - DIGIT Isio STC +, στην εμπορική έκθεση του Βερολίνου, σαν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές
δεκτών UHD στην Ευρώπη κινείται προς την πώλησή του, και είναι το καίριο χτύπημα για την αγορά λόγω των επερχόμενων εορτών.
Ο πρώτος δέκτης Ultra HD / 4K που παράγεται από την Technisat είναι η που προσφέρει στην αγορά λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για δέκτες UHD και την τηλεόραση είναι έτοιμη για τη μελλοντική υπερ-υψηλή ανάλυση. Ο δέκτης DIGIT Isio STC + μπορεί να λάβει κανάλια 4K μέσω της χρήσης των προϊόντων της της σύγχρονης τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των υποδοχή HDMI με υποστήριξη 4K 50 / 60p και ασφάλεια HDCP 2.2 και του προτύπου H.265 / HEVC. Ο δέκτης θα χρησιμοποιείται είτε για δορυφορική τηλεόραση, ή για την επίγεια, την καλωδιακή, για δίκτυο ή ή για αναπαραγωγή αρχείων από εξωτερικό δίσκο.        
 Με την ενσωματωμένη τη διπλή δυνατότητα και υποστήριξη τριών πηγή μετάδοσης, μπορείτε να απολαύσετε τη μέγιστη δυνατή ευελιξία. Αυτό δίνει μεγάλη άνεση, επιτρέποντας, για παράδειγμα, να παρακολουθήσετε ένα κανάλι κατά την εγγραφή ή άλλη ροή εικόνας μέσω ενός τοπικού δικτύου. Η συσκευή παρέχει πρόσβαση όχι μόνο στα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια DVB-S / S2, αλλά και τα καλωδιακά DVB-C ή τα επίγεια DVB-T / T2. Ο δέκτης DIGIT Isio STC + κατασκευάζεται και για μεταξύ άλλων, την έναρξη το 2016 της DVB-T2 HD στη Γερμανία.
Οι δέκτες της σειράς Isio, είναι υψηλής ποιότητας με περίβλημα από αλουμίνιο και αλφαριθμητική ένδειξη με δυνατότητα παρουσίασης όχι μόνο των λαμβανομένων ψηφιακών καναλιών αλλά και μία ποικιλία άλλων πηγών, και χάρη στην ενσωματωμένη ασύρματη μονάδα WLAN για απευθείας σύνδεση και με ανοικτή θύρα για πρόσβαση στο Internet και απευθείας παρουσίαση στην τηλεόρασή σας.
Ο DIGIT Isio STC + σας δίνει πρόσβαση σε υπηρεσίες που βασίζονται γύρω από την IP, όπως βιβλιοθήκες πολυμέσων, video-on-demand, VoD και Smart TV HbbTV. Ο δέκτης είναι επίσης εξοπλισμένος με μια σειρά από σημαντικές συνδέσεις: δύο υποδοχές για LNB δηλαδή ένα για το δορυφορικό σας πιάτο και ένα για επίγεια ή την καλωδιακή, 3 RCA (αναλογικού ήχου L + R και ψηφιακό S / PDIF), ένα οπτικού ψηφιακού ήχου S / PDIF (ή δύο - ομοαξονική και οπτική), μια θύρα HDMI, θύρα LAN και USB 3.0, υποδοχή ηλεκτρικού ρεύματος  και υποδοχή για CAM (CI +) και card reader (που υποστηρίζει τα συστήματα Conax και Nagra ΜΑ κάρτες του Γερμανικού παρόχου HD +).
Ο δέκτης TechniSat DIGIT Isio STC + αναπτύχθηκε και παράγεται στη Γερμανία. Προσφέρεται στην τοπική αγορά (Πολωνία) στη λιανική τιμή των € 399,99 είναι φθηνότερος από τον Vu + Solo 4K.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.