ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Δημιουργία προγραμμάτων εγκατάστασης με το Bytessence InstallMaker

 Το Bytessence InstallMaker είναι ένα πρόγραμμα για την δημιουργία προγραμμάτων εγκατάστασης, το οποίο απευθύνεται σε προγραμματιστές και όχι μόνο. Διαθέτει
ένα πλήθος χαρακτηριστικών χάρη στα οποία μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τα αντίστοιχα εμπορικά προγράμματα.
 Το περιβάλλον του είναι καλαίσθητο και διαθέτει αυξημένη λειτουργικότητα, ταξινομώντας τις λειτουργίες του στο δεξιό μέρος του παραθύρου σε τρεις βασικές κατηγορίες, General, Installer και Uninstaller. Το πρόγραμμα μπορεί να δημιουργήσει από απλά μέχρι πολύ σύνθετα προγράμματα εγκατάστασης.
Για τον σκοπό αυτό υποστηρίζει ελέγχους για διάφορες απαιτήσεις που μπορεί να έχουν τα προγράμματά σας. Έτσι μπορείτε να ελέγξετε αν το σύστημα πληρεί προϋποθέσεις όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, το .net framework, την έκδοση του Internet Explorer ή άλλα συγκεκριμένα προγράμματα.
Επίσης μπορεί να γίνει έλεγχος για συγκεκριμένες επιδόσεις συστήματος όπως η ταχύτητα του επεξεργαστή και η ποσότητα της RAM που απαιτούνται ή προτείνονται για την βέλτιστη χρήση των προγραμμάτων σας. Επιπλέον μπορούν να ανιχνευθεί η εκτέλεση συγκεκριμένα προγραμμάτων ή παλαιότερες εγκαταστάσεις.
Όσον αφορά στο τομέα της εμφάνισης των προγραμμάτων που δημιουργείτε, έχετε την δυνατότητα να παραμετροποιήσετε πλήρως την εμφάνισή τους, επιλέγοντας εικόνες για το υπόβαθρο των παραθύρων και τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε κείμενα με οδηγίες, άδειες χρήσης και πληροφορίες σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα των προγραμμάτων σας. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι και η επιλογή πολλαπλών και διαφορετικών γλωσσών, έτσι να δημιουργείτε πολυγλωσσικά προγράμματα εγκατάστασης.
Τέλος το πρόγραμμα δημιουργεί αυτόματα τους απαραίτητους uninstallers, για να μπορούν οι χρήστες των προγραμμάτων σας, να τα απεγκαταστήσουν από τον υπολογιστή τους.
Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και γρήγορο χρησιμοποιώντας ελάχιστους πόρους συστήματος.
 Για εγκατάσταση πατούμε εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.