ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Αναζητήστε κείμενα μέσα από αρχεία με το DocFetcher

Το DocFetcher, είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα για την αναζήτηση σε αρχεία που έχετε αποθηκευμένα στον υπολογιστή
σας. Μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα κομμάτια κειμένου σε ένα πλήθος υποστηριζόμενων αρχείων.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος, είναι πολύ καλά οργανωμένο και εξαιρετικά λειτουργικό.
Στα αριστερά του υπάρχουν πλαίσια στα οποία μπορείτε να προσδιορίσετε το εύρος των αναζητήσεων και να χρησιμοποιήσετε διάφορα φίλτρα για να περιορίσετε τον αριθμό των αποτελεσμάτων.
Το δεξιό του τμήμα χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο επάνω εμφανίζονται σε λίστα τα αποτελέσματα της αναζήτησης και στο κάτω μια προεπισκόπηση του εκάστοτε επιλεγμένου αποτελέσματος στο αρχείο που περιέχεται.
Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:
Το πρόγραμμα δημιουργεί ευρετήρια από τα περιεχόμενα των φακέλων που του δηλώνετε. Η διαδικασία αυτή μπορεί να είναι λίγο αργή την πρώτη φορά, ανάλογα με τον αριθμό και του μέγεθος των αρχείων που θα εισαχθούν στο ευρετήριο.
Υπάρχει η δυνατότητα να ελέγχει το πρόγραμμα αυτόματα τους φακέλους για μεταβολές στα περιεχόμενά τους ή να το κάνετε εσείς χειροκίνητα. Σε κάθε ένα ευρετήριο μπορείτε να ορίσετε τα είδη των αρχείων που θα χρησιμοποιηθούν ή θα εξαιρεθούν. Η ενημέρωση των ευρετηρίων, μετά από πιθανές μεταβολές, γίνεται ταχύτατα.
Αξίζει να αν αναφερθεί ότι το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιήσει και αρχεία τα οποία βρίσκονται σε συμπιεσμένα αρχεία όπως τα zip, 7z, rar και tar.
Ένα ακόμη πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, είναι η δυνατότητα χρήσης και αρχείων PST του Microsoft Outlook. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε αναζητήσεις και στα emails σας.
Όσον αφορά τις αναζητήσεις, το πρόγραμμα προσφέρει έναν πολύ ισχυρό τρόπο σύνταξης ερωτημάτων, έτσι ώστε να δημιουργείτε σύνθετα ερωτήματα για να εντοπίζετε αυτό που ψάχνετε με εξαιρετική ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.
Για τον σκοπό αυτό υποστηρίζει την χρήση τελεστών όπως OR, AND και NOT, wildcards όπως ερωτηματικά ή αστερίσκοι και διαφόρων ειδών εξειδικευμένων μεθόδων αναζητήσεων οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στο εγχειρίδιο του προγράμματος.
Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.
Επιπλέον, το πρόγραμμα διατίθεται και σε portable έκδοση, σε περίπτωση που θέλετε να το τοποθετήσετε σε ένα USB Flash Disk και να το εκτελείτε από εκεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή.
Για την λειτουργία του προγράμματος στον υπολογιστή σας, απαιτείται η ύπαρξη του Java Runtime Environment

Αν το θέλετε για εγκατάσταση πατήστε εδώ

Αν το θέλετε φορητό πατήστε εδώ

NEW CHANNEL RADIO 80SMANIA CLASSIC

Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.