ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Εκπληκτικό εργαλείο για αφαίρεση adware..To adwcleaner είναι εδώ..

Το AdwCleaner είναι ένα χρήσιμο εργαλείο  για τον εντοπισμό και την αφαίρεση των διάφορων κακόβουλων προγραμμάτων που
Γ.Λ
πιθανόν να έχουν προσβάλει τον υπολογιστή σας.
Το κακόβουλο πρόγραμμα adware θα το καταλάβετε όταν ο υπολογιστής σας βγάζει κατά την περιήγησή σας στις γωνίες της οθόνης παραθυράκια με ζωάκια,κατσαρίδες και διαφημίσεις με ομορφούλες...
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι εξαιρετικά απλό και ιδιαίτερα κατανοητό. Αποτελείται από ένα κεντρικό παράθυρο. Από πάνω προς τα κάτω υπάρχουν το όνομα του προγράμματος, μία μπάρα προόδου, και τα κουμπιά ενεργειών scan και clean.
 το πρόγραμμα θα ελέγξει κατά το σκανάρισμα εγγραφές  σε υπηρεσίες, φακέλους, αρχεία και καταχωρήσεις στο μητρώο (registry). Επιπλέον μπορεί να ελέγξει και τους browsers που χρησιμοποιείτε για την ύπαρξη κακόβουλων προσθηκών όπως extensions ή toolbars.
Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται ως φορητό και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Απλά εκτελέστε το αρχείο που θα κατεβάσετε.Και κάτι τελευταίο να πούμε ότι μετά το καθάρισμα αφού έχετε πατήσει clean το πρόγραμμα θα ζητήσει επανεκκίνηση κάτι στο οποίο θα απαντήσετε καταφατικά..Κατά την επαναφορά καλό είναι το πρόγραμμα να του κάνετε unistaller --απεγκατάσταση και αν το ξαναχρειαστείτε θα πρέπει να το ξανακαταβάσετε από την μητρική πηγή..

Θα το βρείτε εδώ αν θα το χρειαστείτε..


Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.