ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Αναπαραγωγή μουσικών αρχείωνμε το MusicBee

Το MusicBee, είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων και όχι μόνο. Διαθέτει μία πληθώρα χαρακτηριστικών και λειτουργιών οι οποίες το καθιστούν 
ιδανικό για την οργάνωση και την διαχείριση της μουσικής σας συλλογής.Το περιβάλλον του προγράμματος είναι ιδιαίτερα λειτουργικό και καλαίσθητο. Υποστηρίζεται η χρήση skins με τα οποία μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή του.
Επιπλέον το πρόγραμμα διαθέτει διαφορετικούς τρόπους προβολής του περιβάλλοντός του. Αυτοί είναι ο mini player, ο compact player και το theater mode.
Στον τομέα της αναπαραγωγής, υποστηρίζονται όλα τα γνωστά είδη μουσικών αρχείων. Το πρόγραμμα διαθέτει equalizer για να ρυθμίσετε το άκουσμα των τραγουδιών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, είναι ο ενσωματωμένος tag editor μαζί με μια σειρά από αντίστοιχα εργαλεία, για να καταχωρήσετε τις σχετικές πληροφορίες στα τραγούδια σας.
Το πρόγραμμα προσφέρει και την δυνατότητα να εξάγετε τραγούδια από μουσικούς δίσκους (cd ripping) καθώς και να εγγράψετε cd με τραγούδια από την συλλογή σας.
 Αν επιθυμείτε, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ένα USB Flash Disk και να το χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσετε. Για τον σκοπό αυτό κατεβάστε την portable έκδοση του προγράμματος.

Για  portable έκδοση εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.