ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Η Google θέλει να κάνει τους τοίχους μας οθόνες

Η Google θέλει να αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το σπίτι μας, μετατρέποντας τους τοίχους του σε οθόνες.
Η Google κατέθεσε μια σχετική πατέντα στις 21 Απριλίου, σύμφωνα με την οποία μια ειδική μπογιά στους τοίχους θα μπορεί να αλληλεπιδράσει με μία διάταξη με προβολείς, έτσι ώστε να μπορούν να προβληθούν εικόνες στον τοίχο.
Η διάταξη αυτή είναι ικανή να προβάλλει θέματα στον τοίχο ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε μια οθόνη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορεί ο κάτοικος ενός χώρου ή ενός διαμερίσματος να αλλάξει με όποιον τρόπο το επιθυμεί την εικόνα του χώρου του.
Η πατέντα της Google λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με εκείνο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τεχνολογία ηλεκτρονικής μελάνης, όπου μια οθόνη προβάλλει εικόνα όταν πέφτει το φως πάνω της. Μάλιστα, το σχέδιο της Google μιλά για δυνατότητα προβολής ακόμα και βίντεο με την ταχύτητα εναλλαγής εικόνων στον τοίχο να μπορεί να την υποστηρίξει.
Δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν θα δούμε την εν λόγω τεχνολογία να κάνει την εμπορική της εμφάνιση, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες από τις καινοτόμες ιδέες της Google θα καταφέρουμε να δούμε να γίνονται πραγματικότητα.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.