ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Σχεδίαση διανυσματικών γραφικών με το LiteCAD

Το LiteCAD αποτελεί έναν επάξιο αντικαταστάτη του πολύ γνωστού AutoCAD. Διαθέτει ένα πλήθος από τα χαρακτηριστικά του εμπορικού προγράμματος,
που του επιτρέπουν την εκτέλεση πολλών από τις εργασίες που γίνονται με αυτό, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το περιβάλλον του προγράμματος θα φανεί πολύ οικείο στους χρήστες του AutoCAD, καθώς είναι σχεδόν ίδιο με τις παλαιότερες εκδόσεις του.
Το μεγαλύτερο μέρος του καταλαμβάνεται από τον χώρο σχεδίασης. Γύρω από αυτόν υπάρχουν εργαλειοθήκες με τις εντολές που μπορείτε να εκτελέσετε και πλαίσια με πληροφορίες για τα επιλεγμένα αντικείμενα.
Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:
Στα πλαίσια της συνεργασίας του με το AutoCAD, υποστηρίζει την χρήση των ίδιων γραμματοσειρών (shx/shp), hatch patterns (pat) και αρχείων γραμμών (lin) που χρησιμοποιούνται από αυτό.
Προσφέρει όλες τις απαραίτητες εντολές για την δημιουργία αντικειμένων όπως Point, Line, Polyline, Circle, Arc, Ellipse, Rectangle, Text (single, multiline, arc), Hatch, Dimension (rotated, aligned, angular, ordinate, radial, diametic), Leader, Block Insertion, Viewport.
Η επεξεργασία όλων αυτών των αντικειμένων γίνεται από το παράθυρο Properties, στο οποίο μπορείτε να αλλάξετε κάθε μία από αυτές για να αλλάξετε την εμφάνισή τους. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εντολές Copy, Move, Rotate, Scale, Mirror, Explode, Erase, Join, Offset για να τα τροποποιήσετε.
Πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία Snap κατά τα πρότυπα του AutoCAD, που έλκει τον κέρσορα στις λαβές (grips) των αντικειμένων, για να σχεδιάζετε με ακρίβεια χωρίς να κάνετε πολύπλοκους υπολογισμούς. Επίσης μπορεί να δεχθεί συντεταγμένες σημείων αλλά και εντολές, απευθείας από την γραμμή εντολών.
Επίσης διαθέτει αξιόλογες δυνατότητες και στην υποστήριξη αρχείων raster, δηλαδή εικόνων όπως BMP, JPG, GIF, TIF, PNG, PCX καθώς επίσης και ER Mapper Compressed Wavelet (ECW) και Jpeg2000.
Το πρόγραμμα εκτός από το δικό του format αρχείων, υποστηρίζει επιπλέον και το πρότυπο dxf για ανάγνωση και εγγραφή αρχείων, για την συνεργασία με άλλα αντίστοιχα προγράμματα.
Το πρόγραμμα δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Απλά αποσυμπιέστε το αρχείο αρχείο zip που θα κατεβάσετε και εκτελέστε το αρχείο LiteCAD.exe.
Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν portable. Για τον σκοπό αυτό τοποθετήστε το σε ένα USB Flash Disk ώστε να το χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.
Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.