ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Γιατί κατέβηκε το Flappy Bird από το App Store;

Το μυστήριο για την ξαφνική απομάκρυνση του Flappy Bird από το App Store και το Google Play λύθηκε, τουλάχιστον σύμφωνα με δηλώσεις του δημιουργού του game.Bεβαίως δεν έπεισε πολλούς η δικαιολογία του διότι η εθιστικότητα  είναι μέρος συνυφασμένου του κάθε παιχνιδιού.


Ο Dong Nguyen δήλωσε ότι σκοπός της δημιουργίας  του Flappy Bird ήταν η χαλάρωση και ξεκούραση για τους gamers. Μερικά μόνο λεπτά την ημέρα ήταν αρκετά για το απλό και διασκεδαστικό δωρεάν παιχνίδι που σχεδίασε ο Nguyen. Όταν όμως το Flappy Bird απέκτησε δημοσιότητα και έγινε εθιστικό, τα πράγματα άλλαξαν για τον Dong Nguyen. Η λύση που σκέφτηκε ήταν να απομακρύνει το Flappy Bird από τα χέρια των παιχτών και να το αποσύρει από το App Store και το Google Play. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.