ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Προς την τελική μορφή του iOS 8

 Η πολυαναμενόμενη έκδοση του iOS 8 έφτασε λίγο πιο κοντά προς την τελική της μορφή, μιας και η Apple έκανε διαθέσιμη στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της την 4η beta.
H Apple δεν μας παρουσίασε κάποια δραματική αλλαγή, αλλά όπως και την προηγούμενη φορά έχουμε μια σειρά από μικρά, αλλά όχι αμελητέα tweaks τα οποία δίνουν άλλων αέρα στη συσκευή και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:
Tips app
H Apple αφαίρεσε την εφαρμογή του Bug Reporter η οποία ήταν διαθέσιμη στις 3 προηγούμενες iOS 8 beta και την αντικατέστησε με την εφαρμογή Tips.
Η εν λόγω εφαρμογή σάς δίνει μικρούς οδηγούς (tutorials) για το πώς να χρησιμοποιήσετε κάποια από το iOS 8 χαρακτηριστικά. Αυτή την στιγμή η εφαρμογή έχει μόνο 7 tips αλλά αναμένουμε να μεγαλώσουν σε αριθμό, καθώς θα πλησιάζουμε στην επίσημη διάθεση του iOS 8 στο κοινό.
Bold text
Η iOS 8 beta 4 έχει πλέον ένα νέο μενού για display & brightness (οθόνη και φωτεινότητα) που πλέον συμπεριλαμβάνει ένα slider έτσι ώστε να αυξομειώνετε το μέγεθος του κειμένου καθώς και ένα toggle για να κάνετε τα γράμματα Bold ή μη. Σε κάθε τέτοια αλλαγή θα πρέπει να κάνετε restart τη συσκευή σας.
Live talk-to-text dictation
Πλέον όταν ένας χρήστης συντάσσει ένα μήνυμα με το talk-to-text στην εφαρμογή του Messages, η Siri κάνει ζωντανό dictation/ανάγνωση καθώς μιλάτε έτσι ώστε να έχετε μεγαλύτερη ευκολία στη σωστή σύνταξη του μηνύματός σας.
Blurry Control center
Έφυγαν πλέον οι γραμμές του Control Center προς χάρη καλύτερων εικονιδίων με μια αίσθηση βάθους για να ξεχωρίζετε την περιοχή των κουμπιών.
Contacts switcher
Η iOS 8 beta 1 είχε προσθέσει ένα διακόπτη εναλλαγής στις επαφής σας -το λεγόμενο Contacts switcher- όταν είστε σε multitasking απεικόνιση έχοντας τις πρόσφατες επαφές σας στην κορυφή.
Πλέον μπορείτε να παραμετροποιήσετε μέσω toggle τόσο τα Phone Favorites (αγαπημένες επαφές) όσο και Recents (πρόσφατα).
Mail swipe options
Η Apple σάς δίνει την επιλογή για τα swipe gestures (χειρονομίες) που θα θέλετε για τα Mark as Read, Flag, Archive στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
HomeKit
Το εικονίδιο Home Data δέχτηκε μια πολύ ωραία αναβάθμιση. Μπορείτε να δείτε το εικονίδιο στα Settings > Privacy > Home Data.
Messages options
Νέες επιλογές προστέθηκαν στο ιστορικό των μηνυμάτων σας, δίνοντας την επιλογή να κρατήσετε ένα βίντεο για 2 λεπτά ή 1 χρόνο.
Slower animations

Τα animations για το multi-tasking έχουν γίνει ελαφρώς πιο αργά.
Η αναβάθμιση έδινε διαθέσιμη για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές



GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.