ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Άρχισαν από τώρα οι διαρρεύσεις για τα επερχόμενα Windows 9

Με αυτή τη τακτική που ακολουθεί η microsoft  να πλασάρει νέα λειτουργικά σε βραχύ διάστημα αντί για αναβαθμίσεις στο υπάρχον λειτουργικό κάποια στιγμή κι οι χρήστες μάλλον θα μείνουν σε αυτό που τους βολεύει..(Κάπως σαν Windows xp)............
Έτσι όπως όλα δείχνουν, νέα screenshots των Windows 9 διέρρευσαν τις τελευταίες ημέρες και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια πρώιμη έκδοση του λειτουργικού, το οποίο αναμένεται το 2015.
Σε αυτά τα screenshots φαίνεται η επαναφορά του πολυσυζητημένου Start Menu, το οποίο είναι ελαφρώς τροποποιημένο σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του, με τα tiles να έχουν τοποθετηθεί στη δεξιά μεριά του, ενώ εμφανίζεται κανονικά στο αριστερό μέρος της taskbar, το Start button.
Στην ουσία, το νέο Start Menu είναι χωρισμένο στα δύο, με την αριστερή πλευρά να θυμίζει το Start Menu των Windows 7 και τη δεξιά πλευρά να έχει την Start Screen με τις εφαρμογές σε tiles όπως το είδαμε στα Windows 8/8.1.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, το υβριδικό Start Menu, είναι στο build 9788 με ημερομηνία για το compilation στις 4 Ιουλίου και αφορά προφανώς μια δοκιμαστική έκδοση των Windows 9.
Επίσης, αυτή η έκδοση των Windows έχει τον πυρήνα Windows NT kernel version 6.4, ενώ υπάρχει και η σήμανση πως είναι εμπιστευτικό υλικό.
Τέλος, στα screenshots φαίνονται οι νέες ρυθμίσεις του Metro UI, το οποίο φαίνεται πως αλλάζει στον τρόπο χειρισμού με τον παραδοσιακό τρόπο ποντίκι-πληκτρολόγιο.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.