ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Σκληρό καρύδι για να πιαστεί ο κροκόδειλος στη Κρήτη.

Τελικά ο "Σήφης" κατάφερε να ξεφύγει και απο τον διάσημο Ολιβιέρ Μπεχρά και θα συνεχίσει τις...βόλτες του στην λίμνη του φράγματος Ποταμών Αμαρίου, μέχρι νεωτέρας...
Χθες την νύχτα για τρίτη φορά, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη προσπάθεια απο τον διάσημο ερπετολόγο, στην οποία συμμετείχαν ο διδάκτωρ βιολογίας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Πέτρος Λυμπεράκης καθώς και ο.διευθυντής του ΟΑΚ στο Ρέθυμνο Βαγγέλης Μαμαγκάκης.
Οπως δήλωσε στο Flashnews.gr, ο κ. Μαμαγκάκης, ο κ.Μπεχρά είδε και πάλι τον κροκόδειλο, τον πλησίασε προκειμένου να καταφέρει να τον πιάσει, αλλά ο "Σήφης" με εντυπωσιακή αντίδραση εξαφανίστηκε και παρά του ότι η προσπάθεια συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο κροκόδειλος παρέμεινε άφαντος.
Να σημειωθεί, πως την νύχτα της Τετάρτης, ο Ολιβιέρ Μπεχρά μετά απο δύο προσπάθειες, ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό, έφτασε στο σημείο να πιάσει με τα χέρια του τον κροκόδειλο, ο οποίος κατάφερε να του ξεγλιστρίσει.
"Σήμερα ο κ.Μπεχρά πρέπει να αναχωρήσει απο την Κρήτη καθώς έχει και άλλες υποχρεώσεις και τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει", είπε ο κ.Μαμαγκάκης, ενώ σε ότι αφορά στο τι θα γίνει στην συνέχεια, τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή προκειμένου να πάρει αποφάσεις.
Στο μεταξύ στην περιοχή θα παραμείνουν οι παγίδες - κλουβιά, στις οποίες θα γίνουν και κάποιες βελτιώσεις σύμφωνα με συμβουλές που έδωσε ο κ.Μπεχρά.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.