ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Κυκλοφορεί το πρώτο σημαντικό smartphone χωρίς πλαίσιο στο πάνω μέρος της οθόνης

Το Sharp Aquos Crystal είναι ένα smartphone που ξεχωρίζει από το γεγονός ότι δεν διαθέτει πλαίσιο και η οθόνη καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος από το μέγεθός του.
Το smartphone αυτό θα είναι διαθέσιμο λίαν συντόμως από το δίκτυο της Sprint, σύμφωνα με το PhoneArena, ενώ ακολουθεί τις επιταγές του σχεδιασμού EDGEST της Sharp. Ουσιαστικά, έχει μόνο virtual πλήκτρα στο κάτω μέρος της συσκευής, με όλο το υπολοιπο μέρος του τηλεφώνου να το καταλαμβάνει η οθόνη.
Με το σχεδιασμό αυτό έχει γίνει εφικτό να χωρέσει μία οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών σε ένα σώμα που θα ταίριαζε σε ένα μοντέλο με οθόνη 4,5 ιντσών. Αναλυτικότερα, οι διαστάσεις της συσκευής είναι 131 mm σε ύψος και τα 67 mm σε πάχος. Η οθόνη των 5 ιντσών έχει ανάλυση 720p, είναι 4G και έχει έναν τετραπύρηνο Snapdragon 400 στα 1,2 GHz στη θέση του επεξεργαστή. Η μνήμη RAM είναι 1,5 GB, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8GB, λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2040 mAh. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sharp εξοπλίζει το μοντέλο της με λογισμικό ρύθμισης ήχου από την Harman Kardon.
Οι τεχνολογικές του χάρες το θέτουν στην κατηγορία mid range, ενώ αναμένεται να το δούμε για πρώτη φορά στην παρουσίαση στη Νέα Υόρκη που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Αυγούστου.


GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.