ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Περίβλημα από μέταλλο στο νέο Samsung Galaxy Note5

Η Samsung πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note5, την πέμπτη έκδοση της οικογένειας Note, η οποία πλέον υιοθετεί πλήρως το μέταλλο και το γυαλί απορρίπτοντας το πλαστικό.
Το Samsung Galaxy Note5 (χωρίς κενό) αποτελεί σημαντική εξέλιξη σε σχέση με το Note 4 δανειζόμενο αρκετά στοιχεία από την οικογένεια Galaxy S6. Η οθόνη του είναι στις 5,7 ίντσες με τα bezels γύρω από αυτή να έχουν λεπτύνει αισθητά, ενώ και το πάχος της συσκευής είναι μικρότερο ώστε να επιτυγχάνεται ο καλύτερος χειρισμός της.

Η οθόνη είναι τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση QHD, όπως και το προηγούμενο μοντέλο, με τη βασική διαφορά όμως ότι πλέον υπάρχει μεγαλύτερη διαδραστική ικανότητα με το αναβαθμισμένο S Pen stylus.
Η μνήμη RAMτης συσκευής έχει αναβαθμιστεί από τα 3GB στα 4GB ενώ τη θέση του επεξεργαστή καταλαμβάνει ο Exynos 7420. Η αποθήκευση βασίζεται στο νέο ταχύτερο στάνταρ UFS 2.0, στα 32GB ή στα 64GB χωρίς όμως υποδοχή για εγκατάσταση πρόσθετης κάρτας μνήμης microSD.
Η κύρια κάμερα προέρχεται από το Galaxy S6, με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel, φακό f/1.9, σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και αυτόματο HDR σε πραγματικό χρόνο. Στα ιδιαίτερα σημεία αναφοράς η ικανότητα λήψης βίντεο σε ποιότητα 2160p. Για τη λήψη selfies υπάρχει κάμερα με αισθητήρα 5 Megapixel και φακό f/1.9.
Στο επίπεδο του ήχου υπάρχει αναβάθμιση με το Ultra High Quality Audio, το οποίο υπόσχεται πιο πλούσια ηχητική εμπειρία. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα λειτουργεί μέσω Bluetooth με τα νέα συμβατά Level On ακουστικά.
Σε επίπεδο συνδεσιμότητας διατίθενται τα πάντα με προεξάρχουσα τη λειτουργία Samsung Pay η οποία θα λειτουργεί μέσω NFC ή MST (Magnetic Secure Transmission). Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η εν λόγω υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη στις ΗΠΑ από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Επιπρόσθετα, έχει αναβαθμιστεί ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών μέσω του phablet.
Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 3.000mAh, δηλαδή ελαφρώς χαμηλότερη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, κάτι το οποίο η Samsung ευελπιστεί να αντισταθμίσει με τη λειτουργία ταχείας φόρτισης, ενσύρματα και ασύρματα.
Το Samsung Galaxy Note5 θα είναι αρχικά διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τις 21 Αυγούστου, ενώ θα διατίθεται στις εξής χρωματικές επιλογές: Black Sapphire, White Pearl, Gold Platinumκαι Silver Titanium.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.