ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ξεκινά η αδειοδότηση για το Ultra HD Blu-ray

Η ένωση Blu-ray Disc Association (BDA) θα ξεκινήσει την αδειοδότηση του νέου φορμάτ Ultra HD Blu-ray από τις 24 Αυγούστου. Το νέο φορμά αντιπροσωπεύει την εργασία των
παγκόσμιων ηγετών στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, της πληροφορικής και της βιομηχανίας δημιουργίας περιεχομένου, και θα επιτρέψει την συνεπή και αξιόπιστη διανομή περιεχομένου Ultra HD στον ραγδαία αυξανόμενο αριθμό των νοικοκυριών που έχουν τηλεοράσεις Ultra HD, ένας αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί από 11,7 εκατομμύρια το 2014, σε 95,9 εκατομμύρια το 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών IHS Technology.
Η ένωση BDA λέει ότι το Ultra HD Blu-ray είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την επέκταση του οικοσυστήματος της Ultra HD, που επαναπροσδιορίζει την ψυχαγωγία στο σπίτι μέσω της προόδου της ανάλυση, της αντίθεσης, του χρώματος και του ήχου, παρέχοντας μία αισθησιακή εμπειρία που αναπαράγει τον πλούτο των ήχων και της εικόνας της ζωής, και αντικατοπτρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια την πρόθεση του δημιουργού του περιεχομένου.
Το φορμά του Ultra HD Blu-ray θα προσφέρει περιεχόμενο υψηλού δυναμικού εύρους, που επεκτείνει σημαντικά την κλίμακα ανάμεσα στα φωτεινότερα και σκοτεινότερα στοιχεία [της εικόνας], και δίνει στον καταναλωτή μία εμπειρία που πλησιάζει περισσότερο στην πραγματική ζωή. Επιπρόσθετα, το φορμά προσφέρει εκτεταμένη κλίμακα χρωμάτων, υψηλό ρυθμό ανανέωσης των καρέ (έως 60 fps) και ανάλυση έως 3840Χ2160 πίξελ. Το νέο φορμά θα υποστηρίζει επίσης τα νέα καθηλωτικά φορμά ήχου της επόμενενης γενιάς, που είναι βασισμένα στα αντικείμενα (object-based). Και σε συνδυασμό με το προαιρετικό χαρακτηριστικό της «ψηφιακής γέφυρας», η προδιαγραφή ενισχύει την αξία της ιδιοκτησίας του περιεχομένου, υιοθετώντας την έννοια ότι η αγορά ενός περιεχομένου δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να μπορεί να παρακολουθήσει το περιεχόμενο σε μία ευρεία σειρά οικιακών και mobile συσκευών.
Οι νέες συσκευές αναπαραγωγής Ultra HD Blu-ray θα πρέπει να υποστηρίζουν την αναπαραγωγή των υφιστάμενων δίσκων HD Blu-ray. Η απαίτηση αυτή, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες upscaling των συσκευών αναπαραγωγής και των τηλεοράσεων, δίνει πρόσβαση στους καταναλωτές σε μία μεγάλη βιβλιοθήκη περισσότερων από 10.000 τίτλων, που είναι διαθέσιμοι σε Blu-ray Disc.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.