ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Αναβάθμιση σε Windows 10 χωρίς αναμονή

Εάν ακόμα δεν έχει έρθει στο system tray σας η ενημέρωση για την αναβάθμιση σε Windows 10, μπορείτε να κάνετε  μερικές
  κινήσεις για να βάλετε το νέο λειτουργικό. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, τα Windows 10 είχαν ήδη εγκατασταθεί σε περισσότερα από 14 εκατομμύρια υπολογιστές, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να περιμένουν να γίνει η επίσημη ενημέρωση του συστήματός τους. Μπορείτε να παρακάμψετε την διαδικασία της αναμονής και να προχωρήσετε απευθείας στη διαδικασία ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας.
Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με Windows 7 ή 8.1, αρκεί να πάτε στο https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 και να κατεβάσετε από εκεί το κατάλληλο εργαλείο. Εάν έχετε σύστημα στα 32 Bit χρειάζεστε το εργαλείο που θα βρείτε στο http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=616935, ενώ στην περίπτωση που έχετε σύστημα 64 Bit μπορείτε να κατεβάσετε το εργαλείο που θα βρείτε στο http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=616936.
 Η έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε φαίνεται εάν πατήσετε δεξί κλικ στο Αυτός ο Υπολογιστής και μετά Ιδιότητες.
Μόλις τρέξετε το εργαλείο που έχετε κατεβάσει κάντε κλικ στο Upgrade My PC και έπειτα θα κληθείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών επιλογών: να κρατήσετε τους προσωπικούς φακέλους και προγράμματα, να κρατήσετε τους προσωπικούς φακέλους και να μην κρατήσετε τίποτα. Η πρώτη επιλογή είναι η ενδεδειγμένη, εκτός και αν θέλετε να κάνετε ένα clean install. Στην περίπτωση που θέλετε να γυρίσετε πίσω στο παλιό σας λειτουργικό αφότου έχετε εγκαταστήσει τα Windows 10, ακολουθήστε τη διαδρομή settings > update & security > go back to Windows 7 ή 8.1.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.