ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Δημιουργία κωδικών ασφαλείας με το PWGen

Το PWGen είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα για την δημιουργία συνθηματικών (passwords). Διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά και
προσφέρει πολλές επιλογές ώστε τα συνθηματικά που δημιουργείτε να είναι ισχυρά και ασφαλή.
Το περιβάλλον του προγράμματος είναι καλά οργανωμένο και εξαιρετικά λειτουργικό. Αποτελείται από ένα κεντρικό παράθυρο στο οποίο μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις ενέργειες.
Όταν ελαχιστοποιείται το παράθυρο κρύβεται από την γραμμή εντολών και εμφανίζεται ένα εικονίδιο στο tray του συστήματος από το οποίο μπορείτε να το χειριστείτε.
Οι επιλογές που προσφέρει για τον τρόπο δημιουργίας των συνθηματικών είναι πολλές. Έτσι έχετε την δυνατότητα να προσθέτετε και το προσωπικό σας στοιχείο ώστε να κάνετε ακόμα πιο δύσκολο το σπάσιμο των συνθηματικών που δημιουργείτε.
Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό και το είδος των χαρακτήρων, την χρήση φράσεων ή ακόμα και ένα συγκεκριμένο πρότυπο ακολουθίας χαρακτήρων.
Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών συνθηματικών συγχρόνως. Για παράδειγμα μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι η δημιουργία συνθηματικών για όλους τους υπαλλήλους μιας εταιρίας.
Τέλος, υπολογίζει την ισχύ του συνθηματικών που δημιουργείτε και την παρουσιάζει οπτικά, χρωματίζοντας κατάλληλα μια αντίστοιχη μπάρα.
Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.
Επιπλέον το πρόγραμμα διατίθεται και σε portable έκδοση, δίνοντάς σας την δυνατότητα να το τοποθετήσετε σε ένα USB Flash Drive και να το εκτελείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.
Υποστηρίζεται η χρήση της ελληνικής γλώσσας στα μενού και στα πλαίσια διαλόγου του προγράμματος.

Πατήστε εδώ αν το θέλετε

portable εδώ
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.