ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Το Yahoo Mail θα επιτρέπει Διαχείριση λογαριασμών του Gmail

To Yahoo Mail ανανεώνεται με ένα χαρακτηριστικό που θα βολέψει ιδιαίτερα όσους διατηρούν και δεύτερο λογαριασμό στο Gmail, το οποίο πλέον υποστηρίζει. 
Το Yahoo Mail υποστηρίζει πλέον την παράλληλη λειτουργία των λογαριασμών στα Hotmail, Outlook, AOL και Gmail. Το καλό είναι ότι σε ένα κοινό σημείο στην Yahoo Mail app θα μπορεί κανείς να λάβει ολόκληρο τον όγκο των μηνυμάτων από το Gmail, μαζί με όλα τα attachments. Το interface είναι κοινό και θα μπορεί κανείς να κάνει μία κοινή αναζήτηση σε όλους τους λογαριασμούς τους και τις επαφές του.
Η Yahoo χαρακτηρίζει το νέο mail interface της ως γρήγορο, όμορφα σχεδιασμένο και αποτελεσματικό κάτω από όλες τις συνθήκες. Εννοείται ότι το ανανεωμένο Yahoo Mail app είναι διαθέσιμο σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS μέσα από το σχετικό update.
Όλα δείχνουν ότι η Yahoo θέλει να αυξηθεί η χρήση της εφαρμογής που προσφέρει χωρίς να ενδιαφέρεται να κάνει τους χρήστες της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας να εγκαταλείψουν τους λογαριασμούς τους σε άλλες υπηρεσίες.
Η ενσωμάτωση και του Gmail στο Yahoo Mail, εκτιμάται ότι θα αυξήσει το ενδιαφέρον μεγαλύτερης μερίδας του κοινού για την χρήση του κοινού interface για να υπάρχει ένα κοινό σημείο διαχείρισης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε υπολογιστή και κινητό.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.