ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Αναλυτικές πληροφορίες στο hardware του υπολογιστή σας

Το Speccy είναι ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα όπου μπορείτε να πληροφορηθείτε για το υλικό από το οποίο
αποτελείται ο υπολογιστής σας. Παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε ένα κομμάτι ξεχωριστά. Απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των χρηστών, αρχάριους και προχωρημένους.
Περιβάλλον εργασίας:
Διαθέτει ένα πολύ απλό και λειτουργικό περιβάλλον. Στην αρχική οθόνη εμφανίζει μία σύνοψη με τα βασικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή. Στην συνέχεια μπορείτε να περιηγηθείτε στις διάφορες κατηγορίες των πληροφοριών που παρέχει επιλέγοντάς τες από το αντίστοιχο πλαίσιο στο αριστερό μέρος του παραθύρου.
Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:
Οι κατηγορίες για τις οποίες μπορείτε να πληροφορηθείτε είναι: Operating System, CPU, RAM, Motherboard, Graphics, Hard Drives, Optical Drives, Audio, Peripherals και Network. Σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η εμφάνιση των θερμοκρασιών για το υλικό που διαθέτει αντίστοιχους αισθητήρες.
Ειδικά για το λειτουργικό σύστημα μπορείτε να πληροφορηθείτε για την ημερομηνία εγκατάστασης, τον σειριακό αριθμό του, για τα hotfixes καθώς και για τις υπηρεσίες που εκτελούνται.
Επίσης το πρόγραμμα μπορεί να αποθηκεύσει την κατάσταση ενός υπολογιστή σε αρχείο, το οποίο μπορείτε και να το φορτώσετε για να δείτε τα περιεχόμενά του. Το αρχείο αυτό μπορεί να είναι και σε μορφή xml ή txt.
Πληροφορίες εγκατάστασης:
Για την εγκατάσταση του προγράμματος στον υπολογιστή σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε περισσότερο από το να ακολουθήσετε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.
Διατίθεται σε εκδόσεις 32bit και 64bit, καθώς και σε έκδοση portable για εκτέλεση από USB Flash Disk, έτσι ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας και να το χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Για εγκατάσταση  πατήστε εδώ

portable        πατήστε εδώ

Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.