ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Αναδιπλούμενο smartphone μέσα στο 2017 από την Samsung

Θα έχει ενδιαφέρον αυτό το εγχείρημα δεδομένου ότι όλο και περισσότερα smartphone με οθόνες πάνω από 5 ιντσών κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των πελατών.
Η νέα αναφορά προέρχεται από την Κορέα που θέλει τη Samsung να προχωράει στο λανσάρισμα του πρώτου της smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη το 2017.
Η συσκευή αυτή της κορεατικής εταιρείας θα διαθέτει οθόνη που σε κατάσταση αναδίπλωσης θα έχει διαγώνιο 5 ιντσών, ενώ σε πλήρη έκταση θα γίνεται ένα tablet 7 ιντσών.
Προηγούμενες φήμες ήθελαν την foldable συσκευή της Samsung, που αναπτύσσεται κάτω από την κωδική ονομασία Project Valley να διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 620 ή 820, ενώ η μνήμη RAM θα φτάνει στα 3GB.
Σύμφωνα με τις πρόσφατες αναφορές η εταιρεία θα θέσει σε πλήρη παραγωγή τις αναδιπλούμενες οθόνες τεχνολογίας OLED έως το τέλος του 2016, ώστε από το 2017 να είναι έτοιμη για την παραγωγή και διάθεση των ολοκληρωμένων συσκευών.
Οι φήμες και οι διαρροές σχετικά με την ύπαρξη ενός αναδιπλούμενου κινητού που θα μετατρέπεται σε tablet δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι πιο πρόσφατες φήμες ήθελαν μάλιστα τη Samsung να λανσάρει τη συσκευή τον Ιανουάριο που μας πέρασε, κάτι που φυσικά δεν έγινε.
Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι η κορεατική εταιρεία εργάζεται στο Project Valley τα τελευταία τρία χρόνια. Μάλιστα, το project φέρεται να έχει λάβει χαρακτήρα προτεραιότητας για τη Samsung μετά τη συνολική επιβράδυνση της αγοράς smartphones. Άλλωστε, αναλυτές θέλουν το 2016 να είναι η χρονιά με τον πιο χαμηλό ρυθμό ανάπτυξης στην ιστορία της αγοράς smartphones.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη δραστηριότητα στον τομέα των αναδιπλούμενων οθονών έχει αναπτύξει και η LG Electronics με αποτέλεσμα εντός του 2017 να είναι και αυτή σε θέση να παρουσιάσει ανάλογες εφαρμογές. Ας μην ξεχνάμε ότι η LG έχει επιδείξει ήδη τεχνολογία οθόνης που γίνεται ρολό, δείχνοντας έτσι και την κατεύθυνση που έχουν πάρει οι δικές της έρευνες.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.