ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Κάνετε οποιαδήποτε μετατροπή από μία μονάδα μέτρησης σε μία άλλη.

Η εφαρμογή converber είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Με την βοήθειά του, θα μπορέσετε να μετατρέψετε μεγέθη, από μία μονάδα μέτρησης σε μία άλλη. Υποστηρίζει πάνω από 2000
μονάδες μέτρησης, από τις πιο συχνές, μέχρι τις πιο σπάνιες.
 Το λειτουργικό περιβάλλον είναι απλό.Περιλαμβάνει  χρήση της ελληνικής γλώσσας στα μενού και στα πλαίσια διαλόγου του προγράμματος. Το μεγαλύτερο τμήμα του, καταλαμβάνεται από τις λίστες επιλογής των μονάδων μέτρησης, μεταξύ των οποίων θέλετε να κάνετε την μετατροπή.
Αφού επιλέξετε τις αντίστοιχες μονάδες, απλά πληκτρολογείτε στο πλαίσιο εισαγωγής την τιμή της μίας μονάδας και στο άλλο πλαίσιο εμφανίζεται η τιμή της άλλης.
Οι μετατροπές γίνονται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον υποστηρίζεται η μετατροπή και προς τις δύο κατευθύνσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή και να βλέπετε άμεσα το αποτέλεσμα της μετατροπής.
Για την διευκόλυνση της εργασίας, οι μονάδες μέτρησης χωρίζονται σε κατηγορίες, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να εμφανίζονται μόνο οι αντίστοιχες μονάδες. Επιπλέον μπορείτε να αποθηκεύσετε τις μετατροπές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Αυτές θα εμφανίζονται στο μενού με το όνομα Favorites (Αγαπημένα), για να μπορείτε να τις επιλέγετε γρήγορα.
Η βάση δεδομένων με τις μονάδες μέτρησης που υποστηρίζει, ανανεώνεται αρκετά συχνά προσθέτοντας νέες μονάδες για μετατροπή.

Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα το πρόγραμμα σας το προτείνουμε φορητό.Δεν πρόκειται να το κάνετε εγκατάσταση με αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να σας να φέρει δυσλειτουργία στον υπολογιστή σας.Γλυτώνετε ενδεχομένως μπελάδες εσείς αλλά και εμείς.

Κατεβάστε αν το θέλετε από εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.