ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Σύνδεση IP κάμερας στο τοπικό μας δίκτυο.Απομακρυσμένη πρόσβαση σε κινητές συσκευές.

Όταν μιλάμε για  δικτυακή κάμερα εννοούμε αυτή που είναι βασισμένη στο Internet Protocol (IP) συλλαμβάνει και μεταδίδει τις
Γ.Λ
 ζωντανές εικόνες άμεσα μέσα από ένα δίκτυο IΡ
επιτρέποντας στους εξουσιοδοτημένους χρήστες τοπική ή απομακρυσμένη λήψη αποθήκευση, και διαχείριση βίντεο μέσα από υποδομή που βασίζεται σε δίκτυο Ethernet.
 Συνδέεται με το δίκτυο και έχει έναν ενσωματωμένο web server, FTP server, FTP και  e-mail client, διαχείριση συναγερμών κ.α.Χαρακτηριστικό είναι ότι μια IP κάμερα δεν χρειάζεται  καν να συνδεθεί με ένα PC. Λειτουργεί ανεξάρτητα και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε υπάρχει μια σύνδεση δικτύων IP σε αντιδιαστολή, μια μια Web κάμερα, που απαιτεί τη σύνδεση σε ένα PC   για να λειτουργήσει.
  Επικοινωνεί με διάφορες εφαρμογές που προσφέρουν οι κατασκευαστές ώστε  να εμφανίσει διάφορες πτυχές, όπως η ανίχνευση της κίνησης ή η αποστολή video streaming σε FTP server.
  Η προηγμένη λειτουργία του δικτυακού βίντεο το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για εφαρμογές που ασχολούνται με την επιτήρηση ασφάλειας. Η ευελιξία της ψηφιακής τεχνολογίας ενισχύει τη δυνατότητα του προσωπικού ασφάλειας, να προστατεύσει ανθρώπους, ιδιοκτησία και περιοχές.
Η παρακολούθηση από απόσταση είναι κύριο χαρακτηριστικό αυτών των καμερών γι αυτό άλλωστε συνεχώς κερδίζουν έδαφος στην αγορά.
 Το δικτυακό βίντεο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν τις πληροφορίες για όλα τα βασικά σημεία μιας ενέργειας και να τα παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο. Τα σημεία παρακολούθησης μπορεί να είναι σε αποθήκες ,κτίρια,.αγροκτήματα  μηχανήματα. κ.α.
Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά μοντέλα από διάφορες εταιρείες και πρέπει να δοθεί σημασία το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε ώστε να προβείτε στη σωστή αγορά.Για παράδειγμα αν θέλετε το περιεχόμενο της κάμερας να το βλέπετε μόνο εσείς προτιμήστε μια απλή χωρίς μεγάλες απαιτήσεις για να χαμηλώσετε το κόστος.Αν θέλετε το περιεχόμενο να είναι και δημόσιο μέσω ενός μπλογκ ή ιστοσελίδας μεταξύ άλλων θα σας λέγαμε να κοιτάξετε να στηρίζει και το πρωτόκολλο ''rtsp''.Σε κάθε περίπτωση διαβάστε πληροφορίες ή ρωτήστε.
Η εγκατάσταση μιας δυο ή και παραπάνω καμερών στο τοπικό μας δίκτυο για κάποιον αρχάριο έχει κάποιες δυσκολίες αλλά δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο.Η δεύτερη περίπτωση για προβολή του περιεχομένου της κάμερας στο διαδίκτυο είναι πιο περίπλοκη κατάσταση απαιτεί προυποθέσεις και ενδείκνυται για προχωρημένους χρήστες.
Επειδή τώρα είναι όντως τσουχτερή η τιμή για ''φιλοξενία'' videostreaming σε FTP servers δε σημαίνει ότι πάντα έτσι θάναι..Ξεφυτρώνουν από ότι έχουμε παρακολουθήσει όλο και περισσότεροι εξυπηρετητές όσο περνάει ο καιρός και οι τιμές γίνονται πιο ανταγωνιστικές.Για να ξαναγυρίσουμε στην πρώτη περίπτωση με την απομακρυσμένη παρακολούθηση της κάμερας σε προσωπικό επίπεδο μέσω εφαρμογής στην κινητή συσκευή δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ αρκεί να γίνουν σωστά κάποια βήματα.Το παρακάτω βίντεο σας δείχνει κάποιες γενικές κατευθύνσεις σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο αλλά λίγο πολύ το ίδιο συμβαίνει και με άλλα...

HD1080p  
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.