ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Προστατέψτε τα μάτια σας από τις οθόνες με την εφαρμογή Samsung Safety Screen


Πριν λίγο καιρό η  Samsung ανακοίνωσε την εφαρμογή Samsung Safety Screen, που βοηθάει τους χρήστες, ειδικά τα μικρά παιδιά, να κρατούν τις φορητές συσκευές στην ιδανική απόσταση θέασης από τα μάτια τους.
Η εφαρμογή Samsung Safety Screen διατίθεται δωρεάν για όλες τις Android συσκευές στο Google Play store και εκτελείται στο background των φορητών συσκευών. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης της εφαρμογής με κωδικό πρόσβασης από τους γονείς. Μέσω προηγμένου λογισμικού αναγνώρισης προσώπου, ένα φιλικό animation εμφανίζεται και κλείνει την οθόνη, όταν η συσκευή βρίσκεται πολύ κοντά στα μάτια και ξεκλειδώνει μόνο, όταν η συσκευή βρίσκεται στην ελάχιστη προτεινόμενη ασφαλή απόσταση.
Σύμφωνα με το “Vision Council” παρατηρείται αύξηση στη μυωπία, την οποία οι επιστήμονες αποδίδουν σε ένα συνδυασμό γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των δραστηριοτήτων με κοντινό οπτικό πεδίο, όπως η χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και η μειωμένη έκθεση στο φυσικό φως σε υπαίθριες δραστηριότητες. Η καταπόνηση των ματιών λόγω ψηφιακών παραγόντων μπορεί επίσης να επηρεάσει τα παιδιά και τους έφηβους, των οποίων τα μάτια ίσως κουραστούν μετά από μεγάλες περιόδους χρήσης των συσκευών.
 Ο Tarek Sabbagh, Επικεφαλής του τμήματος IT και Mobile της Samsung Gulf Electronics σχολίασε: «Η χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών, όπως τα κινητά και τα tablets, αυξάνεται υπερβολικά γρήγορα, για όλες τις ηλικιακές ομάδες, από την ψυχαγωγία, όπως για παράδειγμα η παρακολούθηση ταινιών, έως και το gaming και προσφάτως και την εκπαίδευση, καθώς πολλά σχολεία ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν tablets στο εκπαιδευτικό πρόγραμμά τους. Έχουμε παρατηρήσει πως τα παιδιά ξοδεύουν αρκετό χρόνο, χρησιμοποιώντας τις συσκευές τους, κρατώντας αυτές πολύ κοντά στα μάτια τους, γεγονός το οποίο δεν είναι ιδανικό και μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην όρασή τους. Ως εκ τούτου, στη Samsung, ως ηγέτες στην καινοτομία, φροντίζουμε επίσης για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών μας. Γι’ αυτό παρουσιάζουμε μία καινοτόμα εφαρμογή, η οποία βοηθά στην προστασία των ματιών, υπενθυμίζοντας στους χρήστες να κρατούν τις συσκευές σε μια ασφαλή απόσταση».

κατέβασμα από εδώ


Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.