ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Νέα στοιχεία για το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 6

Η έντονη φημολογία συνεχίζεται για το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 6  και αρκετά στοιχεία  
έχουν γίνει γνωστά για αυτό από τώρα. Το ενδιαφέρον είναι έκδηλο και ζωηρό όταν αναφέρεται σε αυτή τη συσκευή διότι πρόκειται κατα γενική ομολογία στο καλύτερο smartphone σε όλο τον κόσμο.
H Samsung φέρεται διατεθειμένη να διατηρήσει τις βασικές αρχές του σχεδιασμού και των άλλων μοντέλων της οικογένειας Note στο Galaxy Note 6, παρόλο που υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει δοκιμάσει και άλλα σχέδια, όπως εκείνα που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα Edge, με την κυρτή οθόνη, αλλά οι ενδείξεις είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο design.
Ένα στοιχείο που θα είναι διαφορετικό στο Galaxy Note 6, είναι το θέμα της χωρητικότητας της μπαταρίας, η οποία θα είναι πλέον στα 4000 mAh. H οθόνη του αναμένεται να υποστηρίζει ανάλυση 4Κ, ενώ θα υπάρχει και θύρα για την υποδοχή καρτών microSD. Η μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα είναι στα 6 GB, ενώ στη θέση του επεξεργαστή αναμένεται να υπάρχει Qualcomm Snapdragon ή Samsung Exynos.
Σύμφωνα με το Slashgear, η μνήμη RAM του Samsung Galaxy Note 6 θα είναι βασισμένη στην αρχιτεκτονική 10 nm, στο πρότυπο LPDDR4. Στην αποθήκευση  αναμένουμε τουλάχιστον τρεις επιλογές: 32GB, 64GB και 128GB. Ωστόσο, έχουμε ακούσει ότι η Samsung θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει UFS 2.0 τσιπ μνήμης της στο Galaxy Note 6. Αυτό θα θέσει 256GB της υπερ-γρήγορη αποθήκευση στη διάθεση των χρηστών
Γίνεται ακόμα αναφορά για μια πίσω κάμερα 20-megapixel στο Galaxy Note 6. Αυτό δεν μας λέει ιδιαίτερα πολλά, διότι η ανάλυση της εικόνας είναι μόνο ένα μικρό μέρος της λειτουργικότητας μιας κάμερας. Ωστόσο, επειδή προηγούμενες Galaxy Note συσκευές έχουν προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις φωτογραφίας, θα ήταν έκπληξη αν βλέπαμε τώρα κάτι διαφορετικ'ο.
To Galaxy Note 6 αναμένεται να το δούμε στο πλαίσιο της IFA 2016, αλλά δεν θα μας εξέπληττε εάν βλέπαμε τη Samsung να επισπεύδει την επίσημη παρουσίασή του. Το σίγουρο είναι ότι η φημολογία για το νέο μοντέλο θα είναι έντονη μέχρι τα αποκαλυπτήρια του.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.